„Cu actualul lot nu vom evita retrogradarea”

10 Jun. 2009, 18:01 Seria 2
„Cu actualul lot nu vom evita retrogradarea

Ionuț Popa a programat ieri o conferință de presă, prima de la venirea la UTA în această primăvară. „Profesorul” a dorit să informeze opinia publică de situația actuală de la club și despre viitorul echipei fanion a orașului și nu în ultimul rând de viitorul său ca tehnician al Bătrânei Doamne.

 

„Trebuiesc lămurite aspectele legate de această echipă și de ceea ce ar trebui să se întâmple în viitor. În această manieră de amatorism nu se mai poate lucra și eu cel puțin nu sunt de acord cu așa ceva. Este prima mea apariție într-o conferință de presă și vreau să fiu bine înțeles. Este un miracol că UTA s-a salvat de la retrogradare și că în scurt timp își va plăti și datoriile”, a declarat Ionuț Popa.

 

Antrenorul arădean a repetat încă o dată că dorința sa este de a rămâne la Arad și de a pregăti pe FCM UTA, chiar dacă are oferte (nu toate concrete) și din alte părți.

 

„Eu am venit la Arad și am promis că voi ajuta UTA pentru că m-a rugat un om. Este vorba de Sandu Ion, cel care și-a cheltuit mulți bani în acest retur. Dar, nu numai el a fost alături de UTA. Țin să le mulțumesc și celorlalți oamneni de afaceri care au plătit din datorii, Giovani, Țucudean, Bara, Pistru și ceilalți. Ce se va întâmpla în continuare? Dorința mea este să continui la UTA, renunțând la alte oferte. Voi rămâne la UTA doar dacă se vor rezolva toate problemele, de la cele organizatorice și financiare până la lotul de fotbaliști”, a declarat Ionuț Popa.

 

Pe de altă parte, tehnicianul Bătrânei Doamne a recunoscut că „este un miracol că UTA s-a salvat de la retrogradare”.

 

„Nu vreau să se simtă jigniți jucătorii, dar cu actualul lot nu vom reuși în campionatul viitor să ne salvăm de la retrogradare, în contextul în care șase echipe nu vor mai rămâne în Liga a II-a. Eu nu vreau să mă fac de râs și nici echipa fanion a Aradului. În primul rând vreau să ne facem o echipă puternică și după aceea ne vom gândi la un obiectiv îndrăzneț”, a spus Ionuț Popa, care va renunța, în contextul în care va rămâne la UTA, la foarte mulți jucători. „UTA a trăit până acum în mediocritate și nu vreau să se mai întâmple așa”, a concluzionat Mister.

Articol scris de Daniel BERAR
 

10 Jun. 2009, 18:01 Seria 2
Pe aceeași temă