CSM, amendată de FRF și la un pas de depunctare!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Feb. 2013, 09:30 Actualizat: 12 Feb. 2013, 09:36 Seria 2
CSM,  amendată de FRF și la un pas de depunctare!

Pentru că patronul Rufă nu a plătit banii datorați către atacantul Dan Gogoșoiu, CSM a fost penalizat financiar cu 7.000 lei și este la un pas de depunctare.

Neplătit de șase luni, atacantul Dan Gogoșoiu a depus luna trecută memoriu la FRF, cerând să primească trei salarii și Federația i-a dat dreptate, clubul fiind obligat să îl plătească până la data de 30 ianuarie. Cum Rufă nu i-a achitat jucătorului suma de 9.000 lei până la data stabilită, CSM a fost deja amendată cu 7.000 lei, iar peste numai câteva zile este pasibilă de a fi și depunctată. Conducerea clubului a încercat o renegociere cu jucătorul, care, după cele trăite în Zăvoi, nu a fost de acord, fapt care adus la o ruptură între cele două părți.

Calvarul lui Gogoșoiu a început în vară când s-a accidentat grav la umăr într-un joc amical, atacantul ajungând să fie operat și ratând tot turul. Din acel moment, patronul Rufă nu i-a plătit craioveanului niciun ban, nici pentru operație, dar nici măcar salariul! Deși îi promisese inițial că îl va ajuta, Rufă nu i-a mai răspuns jucătorului la telefon!

„Sunt foarte dezamăgit de cum m-a tratat clubul, m-am accidentat pe teren și apoi nu am mai primit niciun salariu, am fost obligat să mă împrumut pentru a efectua operația și recuperarea. Am înțeles atâtea luni, dar acum, nu puteam accepta încă o amânare, pentru că am și eu multe datorii, nu am cerut să mi se plătească operația, dar măcar să îmi primesc salariul. În plus, mai aveam contract până în vară, nu mai eram un jucător de viitor pentru club, de aceea poate am fost tratat așa. După ce am refuzat reeșalonarea datoriei, antrenorul Tudor a luat măsuri împotriva mea, m-a exclus din lot, iar acum mi-am luat hârtie să pot să mă antrenez cu alte echipe.” a povestit Gogoșoiu.

Atacantul spune că este aproape refăcut după operația la umăr. „Sunt refăcut 95%, am făcut toată pregătirea cu CSM, peste două săptămâni voi putea și să intru la joc. Îmi caut altă echipă, după care îmi voi lua actele, îmi pare rău că s-a ajuns aici”.

Sub patronajul lui Rufă și al primarului Frâncu, CSM merge din rău în mai rău, iar situația la clubul din Zăvoi devine critică. Dacă pentru CSM este al treilea an cu Rufă la conducere în care se zbate în subsolul Ligii a II-a, fanii echipei vâlcene au sperat ca noul primar, Emilian Frâncu să ia atitudine. Acest lucru nu s-a întâmplat și clubul este în degringoladă, cu multe restanțe la jucători și angajați, fără a mai vorbi de situația critică a Centrului de Copii și Juniori.

Tomozei a pățit la fel

Gogoșoiu nu este primul jucător al CSM-ului dat uitării de club după accidentare. Fundașul Marius Tomozei a acuzat cu puțin timp în urmă același tratament din partea patronului Rufă, după ce o accidentare l-a ținut pe tușă o bună bucată de timp. Tomozei a depus și el memoriu pentru a deveni liber, dar apoi s-a întâlnit cu patronul și cei doi au ajuns la un consens.

Articol scris de Adi Georgescu

Foto: photochic.ro

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Feb. 2013, 09:30 Actualizat: 12 Feb. 2013, 09:36 Seria 2
Pe aceeași temă