CS Universitatea și-a inaugurat magazinul oficial

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Oct. 2013, 17:12 Actualizat: 30 Oct. 2013, 15:09 Seria 2

În timp ce Mititelu se tocmea pentru revenirea pe „Ion Oblemenco”, rivalii de la CS Universitatea tăiau panglica magazinului oficial de prezentare. Acesta se află în centrul Băniei, lângă English Park, în vecinătatea Primăriei Craiova și a fost vandalizat în noaptea dinaintea inaugurării. Unul dintre geamuri a fost spart cu o piatră, fiind înlocuit chiar înaintea deschiderii oficiale.

La inaugurare au fost prezenți managerul general, Pavel Badea, alți oficiali ai clubului, antrenorul Ovidiu Stângă și jucătorii Mihăiță Pleșan, Ionuț Stancu și Gabriel Velcovici. „Venim în întâmpinarea celor care-și doresc să fie reprezentați la nivel de comunitate prin fotbal. Sperăm ca suporterii să vină să cumpere echipamente sportive cu însemnele Universității. Oferta de prețuri este foarte avantajoasă pentru cei care vin să cumpere de la magazinul nostru, avem o colaborare cu cei de la Nike, vindem echipamente de foarte bună calitate. Ne dorim să reprezentăm comunitatea cu onoare, mândrie și facem eforturi pentru a reuși acest lucru. Știind că oltenii sunt foarte orgolioși sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor” a declarat Pavel Badea, care a fost și primul cumpărător, achiziționându-și un echipament de joc alb-albastru.

Ovidiu Stângă a declarat: „La Universitatea se dorește un club european. E firesc să aibă un astfel de magazin, pentru a le putea oferi suporterilor tot ceea ce-și doresc. Este un început promițător. În Olanda e o experiență creată în ani, e greu să ajungem la nivelul de acolo, dar putem realiza lucruri bune în ceea ce privește imaginea clubului nostru în România”.

„Deschiderea magazinului înseamnă apropierea de fani, care-și doresc să cumpere echipamente cu însemnele clubului. Intrăm în rândul cluburilor mari, acest fapt demonstrează ceea ce-și dorește acest club”, a spus Mihăiță Pleșan.

Badea, Stângă și cei trei jucători au acordat autografe suporterilor care au venit la deschiderea magazinului oficial.

Printre podusele inscripționate cu însemnele CS Universitatea se află: tricouri de joc și de prezentare, fanioane, eșarfe, brichete, căni, pixuri, urmând ca în perioada următoare magazinul să fie alimentat și cu o gamă și mai variată de articole alb-albastre.

Articol scris de Cosmin STAICU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Oct. 2013, 17:12 Actualizat: 30 Oct. 2013, 15:09 Seria 2
Pe aceeași temă