Croitoru dezminte acuzațiile de blat apărute după eșecul cu Corona: „Nu joc la pariuri!”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2012, 11:33 Seria 2
Croitoru dezminte acuzațiile de blat apărute după eșecul cu Corona:** „Nu joc la pariuri!

FC Argeș a pierdut cu 1-2 meciul cu Corona Brașov, liderul seriei, după două greșeli mari comise de portarul Flavius Croitoru. Primul gol a fost încasat de goalkeeper-ul piteștean dintr-o lovitură de la 18 metri, la care s-a pozițio­nat greșit, iar la cel de-al doilea a scăpat min­gea printre mâini, deși lovitura liberă exe­cu­tată de Ene a fost de la o distanță mai mare de 30 metri.

Croitoru neagă speculațiile care au apărut după meci conform cărora mai mulți apropiați ai fotbaliștilor alb-violeți ar fi jucat 2 solist la pariuri, la mai multe case de pariuri din Găvana, cartier în care locuiesc mai mulți jucători piteșteni.  

– Cum îți explici cele două go­luri încasate?
– La primul gol nu am fost bine plasat și nu am văzut mingea. A fost și o execuție perfectă. Cred că și în cazul în care eram pozi­țio­nat bine, nu știu dacă reu­șeam să scot acea minge. La al doilea gol am fost relaxat și prea sigur pe mi­ne. M-a surprins acea minge.

– Ai mai primit asemenea go­luri?
– Nici măcar când eram la ju­ni­ori nu am primit un asemenea gol. Sunt foarte supărat pe mine și vreau să le cer scuze spec­ta­to­rilor care au fost la meci, co­le­gilor și conducerii clubului.

– Cum comentezi acuzațiile de blat făcut pentru pariuri?
– Eu nu am jucat în viața mea la pariuri. Dacă cineva îmi de­monstrează că am jucat la pa­riu­ri sau că am intrat măcar într-o ca­să de pariuri, eu mă las de fot­bal. Recunosc că a fost fost gre­șeala mea la cele două goluri primite.

– Aceste greșeli te pot costa postul de titular la echipa de club, dar și la națională…
– Îmi asum greșelile. Sper să trec cât mai repede peste acest moment. Cred că nu există por­tar în fotbal care nu a greșit ni­ci­o­­dată. Și ceilalți jucători greșesc, însă la portari se vede imediat, întrucât are conse­cin­țe pe tabelă.

– Această înfrângere a trimis FC Argeș din nou în zona retro­gra­dării…
– Așa este. Îmi pare foarte rău că am ajuns din nou în această situație, după o serie de rezulta­te bune. Orice om greșește, dar vreau îmi fac cât mai bine trea­ba, da­că antrenorii vor mai apela la mi­ne. Mai avem două meciuri de ju­cat în acest tur de campio­nat și sper să câștigăm 6 puncte pentru a avea o iarnă cât mai liniștită.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 20 Nov. 2012, 11:33 Seria 2
Pe aceeași temă