Corona se duce încrezătoare la Drăgășani: „Un rezultat bun simplifică mult ecuația promovării”

Marius ANGHEL 07 May. 2013, 16:30 Seria 2
Corona se duce încrezătoare la Drăgășani:**

Etapa a 25-a a Ligii secunde de fotbal, seria Vest, programează la Drăgășani, una din partidele foarte importante din etapa a 25-a: Damila Măciuca – Corona Brașov, ocupantele locurilor patru și doi. Va fi un meci decisiv pentru gazde, altfel nu mai au șanse la primele două locuri, însă Corona s-ar putea mulțumi și cu un egal. În plus, în cazul unei înfrângeri la limită, brașovenii ar putea beneficia și de rezultatele directe, pentru că în tur s-au impus cu 4-1.

Despre acest meci, antrenorul principal al Coronei, Daniel Bona (foto, centru), a declarat: ,,Traversăm o perioadă bună, venim după trei victorii consecutive, plus punctele câștigate cu Alba Iulia. Noi ne dorim să continuăm pe această linie și să scoatem un rezultat bun la Drăgășani, pentru că acest lucru ar simplifica mult ecuația promovării. La ora asta, au mai rămas în cursă trei echipe, Corona, Poli și Damila. O victorie cu Damila și apoi încă una acasă, cu Luceafărul, ar decide practic promovarea. Mai există varianta a trei victorii, din cinci meciuri și atunci nu vom depinde de nimeni. Meciul cu Damila este special, pentru că o victorie sau un egal ne conferă șanse imense pentru promovare. Damila Măciuca și-a schimbat antrenorul, adică a venit Claudiu Niculescu și are alt sistem de joc, 4-2-3-1, din 4-3-3. În retur, Damila este, față de turul campionatului, mult mai pragmatică și joacă mai mult la rezultat. La Drăgășani ne asteptam la o atmosfera frumoasa, pentru că vine foarte multă lume la meci. Să nu uităm că pentru ei este meciul decisiv, deci presiunea e pe ei.”

Coman: „Nu avem cum să pierdem”

La rândul său, căpitanul Ion Coman (foto, dreapta), a declarat: ,,Ne așteaptă un meci foarte dificil, în compania unei echipe care a pierdut doar patru puncte pe teren propriu și care este împinsă de public, la fiecare meci acasă. Pentru ei, orice alt rezultat, în afară de victorie, în scoate practic din luptă. Mergem acolo să jucăm, să ne facem jocul și, ținând cont de ultimele evoluții, nu avem cum să pierdem. Un egal sau o victorie a noastră la Drăgășani, zic eu că ne asigură promovarea. Noi putem avea și un rezultat de egalitate, însă ei doar la victorie pot juca. În plus, avem și rezultatul meciului din tur, când ne-am impus, cu două goluri diferență.”

Pastor: „Am jucat de două ori cu echipa asta și am dat șapte goluri”

Mijlocașul Marius Pastor (foto, stânga) a precizat: ,,Este un meci foarte important, dar părerea mea nu este decisiv, pentru că încă mai sunt etape. Consider că la Drăgășani vom scoate un rezultat bun. Am jucat de două ori cu echipa asta și am dat șapte goluri. Am încredere și speranță că vom veni cu un rezultat bun din această deplasare. Personal, m-am pregătit, mă bucur că am revenit și am înscris etapa trecută, însă victoria a fost a echipei.”

Partida Damila Măciuca – Corona Brașov se va disputa miercuri, de la ora 18,00. Înaintea acestei etape, Corona are 40 de puncte (din 19 meciuri), în timp ce vâlcenii au 34 de puncte (din 19 meciuri).

Articol scris de Dorin Dușa

Marius ANGHEL 07 May. 2013, 16:30 Seria 2
Pe aceeași temă