Corona neagă presupusul blat cu CSM: „Nu s-au constatat niciun fel de nereguli”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Nov. 2012, 17:11 Actualizat: 14 Nov. 2012, 17:34 Seria 2
Corona neagă presupusul blat cu CSM:  „Nu s-au constatat niciun fel de nereguli”

În urma articolului apărut luni în ProSport, articol intitulat: „Mafia umbrelor”, în care se face referință la un presupus aranjament al meciului dintre ASC Corona Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea, meci disputat în cea de-a 12 etapă a Ligii a II-a, președintele clubului transilvănean, Liviu Lupu, a prezentat pe site-ul oficial al echipei un drept la replică. Iată conținutul acestuia:

„Clubul ASC Corona 2010 Brasov prin reprezentantii sai neaga cu vehementa orice presupus aranjament in cadrul meciului de sambata cu Ramnicu Valcea. Suntem suparati pentru punctele pierdute pe teren propriu, ieri (luni 12 noiembrie) s-a facut o analiza interna atat a jocului cat si a celorlalte presupuse intamplari din sanul echipei noastre si nu s-au constatat niciun fel de nereguli, atmosfera in randul jucatorilor fiind una buna in continuare si toata lumea se mobilizeaza pentru ultimele 2 meciuri din acest tur pe care sper sa le castigam.

Vreau sa va informez ca toti jucatorii echipei de fotbal Corona Brasov sunt cu drepturile salariale la zi si din informatiile pe care le am nimeni din clubul nostru nu s-a plans de partea financiara. Am ajuns pe primul loc al seriei pe merite proprii si se pare ca am inceput sa deranjam, consider ca cei care au facut afirmatiile ce se regasesc in articolul din PROSPORT sunt oameni invidiosi care urmaresc sa destabilizeze acest grup si acest club.

Deoarece doresc ca la clubul ASC Corona 2010 Brasov totul sa fie cat mai transparent,le cer celor 2 autori ai articolului sa aduca dovezi concrete ale celor relatate de dansii pentru ca aceste dovezi ne vor ajuta si pe noi iar altfel doresc sa-si prezinte scuzele fata de clubul ASC Corona 2010 Brasov deoarece au patat imaginea clubului pe care il conduc.

In caz ca niciuna dintre cele afirmate mai sus nu se va intampla, clubul ASC Corona 2010 Brasov isi rezerva dreptul de a actiona in consecinta.” – LIVIU LUPU – presedinte ASC Corona 2010 Brasov

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Nov. 2012, 17:11 Actualizat: 14 Nov. 2012, 17:34 Seria 2
Pe aceeași temă