Corona, după puncte la Oradea! „Mergem să recuperăm ce am pierdut etapa trecută”

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 16:11 Seria 2
Corona, după puncte la Oradea!**

Corona a pierdut etapa trecută două puncte extrem de importante în lupta pentru promovare, după egalul surprinzător cu o formație de pluton în B2, FC Maramureș Baia Mare. Brașovenii nu dezarmează și vor să recupereze punctele pierdute în meciul cu FC Bihor, care se va disputa duminică, de la ora 14.30, la Oradea.

Meciul se anunță extrem de dificil, pentru că FC Bihor s-a întărit în această iarnă cu jucători cu experiență în Liga I, ca Vasilache, Florin Lazăr sau Cristi Bud, mutări făcute de orădeni pentru a forța promovarea.

„Știm că vom avea un meci foarte greu cu FC Bihor, o echipă care a făcut o campanie spectaculoasă de transferuri în această iarnă. Se vor agăța de acest meci ca de ultima lor șansă pentru a rămâne în lupta pentru primele locuri. Mergem la Oradea cu speranța că putem obține un rezultat bun, mai ales că vor reveni și Stângă, Fizeșan și Damian, care au fost suspendați pentru meciul cu FC Maramureș. Nu este niciun fel de presiune pe echipă. Pentru mine ca antrenor cele 10 meciuri care au rămas de disputat sunt cele mai importante din cariera mea de antrenor. Dacă în următoarele meciuri cu FC Bihor, UTA Arad, Poli Timișoara și CS Mioveni vom aduna cât mai multe puncte, vom avea șanse reale pentru a termina campionatul în primele două locuri”, a declarat Dan Bona, antrenorul Coronei.

„Orice punct contează”

Fundașul Rareș Forika, jucător de bază în angrenajul echipei brașovene, spune că orice punct acumulat va conta în lupta pentru promovare. „Mergem la Oradea să recuperăm punctele pierdute etapa trecută. Trebuie să trecem peste acest moment mai greu și să aducem puncte din această deplasare. Pentru noi orice punct contează, important este să ne facem jocul nostru obișnuit și atunci avem șanse mari să promovăm”, a spus Forika.

„Mergem la Oradea încrezători”

La rândul său, mijlocașul Vlad Munteanu este optimist înaintea meciului cu orădenii. „Mergem la Oradea foarte încrezători. Dacă vom fi uniți ca în turul campionatului putem obține rezultate bune și în următoarele meciuri. Pentru mine personal, promovarea în Liga I ar fi un lucru extraordinar. Nu se poate spune că există o presiune pe echipă. Dacă vom fi motivați la fiecare meci, cu sigurață, la finalul campionatului vom putea sărbători. Lupta pentru promovare se va da pînă în ultima etapă a campionatului”, a declarat Vlad Munteanu, care în meciul tur a marcat golul victoriei în meciul cu FC Bihor, scor 3-2.

Vedeta lui FC Bihor, atacantul Cristi Bud, spune că echipa sa are doar varianta victoriei. „Este cel mai important meci și trebuie să-l câștigăm neaparat, dacă mai vrem să sperăm la promovare. Suntem conștienți că orice alt rezultat ne scoate din cărți. Întîlnim echipa de pe primul loc și sunt convins că brașovenii nu au ajuns întâmplător acolo”, a spus Bud.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă