„Condescu n-a venit la Craiova cu bani, ci să atragă suporterii într-o viitoare campanie electorală”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 11:57 Seria 2

Prima voce pesimistă în privința intențiilor lui Marin Condescu la Craiova este una din fosta tabără a actualului manager general al FCU. Într-un interviu acordat revistei „Maximasport”, Mihai Prunariu, reprezentantul CEO în conducerea Pandurii Târgu Jiu, spune că venirea lui Marin Condescu în Bănie este una strategică, el urmărind să atragă suporterii într-o viitoare campanie electorală, fără să aducă bani pentru club. Prunariu spune că la Pandurii Condescu a luat bani, nu a adus și a fost demis pentru anumite nereguli financiar-contabile.

„Condescu a fost demis de AGA, pentru că, deși i s-a cerut în repetate rânduri, nu a prezentat documente justificative pentru cheltuielile financiar-contabile și au fost descoperite multe nereguli la acest nivel. De la care sindicaliști să aducă bani la Craiova? El nu mai conduce niciun sindicat, a fost demis și de la conducerea USMO. Oricum, sindicatul domnului Condescu nu a dat niciun ban la Pandurii de cel puțin cinci ani de zile, majoritatea veneau de la CEO Turceni și Rovinari.

A venit la Craiova pentru că i se pare că FCU Craiova are mulți suporteri și vrea să-i atragă într-o viitoare campanie electorală alături de Mișcarea Populară. Condescu e un zgârcit notoriu, nici la clubul Pandurii nu a adus bani, ci a luat. Să nu vă așteptați că va da bani la Craiova. Are o minte diabolică, merge la bluf, nu va dura mult timp și se va certa cu Mititelu. La Pandurii a păpat foarte mulți bani. Clubul a avut an de an buget de 8 milioane și a retrogradat de vreo trei ori, doar în ultimul timp am avut ceva rezultate, dar asta cu unul dintre cele mai mari bugete din Divizia A. Cât despre așa-zisa pasiune pentru Craiova, el ține doar cu el, nu știu dacă a văzut 50 de meciuri în viața lui înainte să vină la Pandurii” a declarat Mihai Prunariu pentru Maximasport.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 11:57 Seria 2
Pe aceeași temă