Colaps!

20 Feb. 2009, 11:11 Seria 2
Colaps!

Ioan Mărginean le arată obrazul acționarilor minoritari ai Universității, care n-au dat niciun ban din august.

 

Cu opt zile înainte de începerea returului, clujenii s-au trezit în imposibilitatea de a achita datoriile financiare ale clubului. Impresarul Traian Gherghișan are de primit 170.000 de euro, în timp ce fostul fundaș, Andre Astorga, așteaptă 18.000 de euro. Ioan Mărginean ar trebui să negocieze cu cei doi, dar acesta spune că nu are ce să le promită. „M-am gândit să-i propun 50.000 de euro lui Gherghișan și restul să-i plătim eșalonat. Vom discuta luni, dar în acest moment nu am nici acești bani”, a declarat Mărginean, care îi acuză pe acționarii minoritari.

 

„Nu mai știu ce să fac. De unde să iau bani. Le cer zilnic celorlalți acționari, dar nimeni nu dă un ban. Mă tot amână”, a tunat Mărginean, care spune că obiceiul acționarilor este mai vechi. „Nu au băgat niciun ban din luna august. Ei au totuși reclame pe tricouri și spun că sunt acționari, dar nu ne ajută deloc. Până acum au spus că au o problemă cu cei de la Oncos, dar acum ce mai au?”, se întreabă oficialul lui „U”, care spune că echipa este într-o situație dezastruoasă. „Ar fi păcat să nu scoatem banii ăștia acum că am ajuns la mal și să nu fim programați. Este dezastru. Ajungeam să ne desființăm dacă nu renunțam la jucătorii scumpi”, a declarat directorul general al lui „U”.

 

Mihali se ia de Gherghișan

 

Gheorghe Mihali spune că este deranjat de faptul că „U” Cluj nu știe sigur dacă va juca în prima etapă, din pricina datoriilor către impresarul Traian Gherghișan. „Nu am înțeles cum se putea semna un astfel de contract cu acest personaj. Ești obligat să-i plătești atâția bani unui om care practic nu a făcut nimic. Eu m-am crucit când am văzut câți bani trebuie să încaseze acest om pentru că a adus doi-trei jucători, care n-au fost nici mari valori”, a declarat Gheorghe Mihali.

 

Dau din casă

Site-ul oficial al Universității a făcut ieri cunoscute salariile lui Gică Mihali și Ioan Mărginean. Oficialii „șepcilor” au uitat însă să-l anunțe și pe tehnicianul lui „U”! „Habar nu aveam. Nici măcar nu este salariul meu real”, a izbucnit tehnicianul. Acesta va primi 10.000 de euro până în vară, în timp ce Mărginean ia 1.500 de euro lunar.

200 de mii de euro o costă pe „U“ Cluj programarea în prima etapă
 

20 Feb. 2009, 11:11 Seria 2
Pe aceeași temă