Clujenii joacă pe 300 de euro!

30 Apr. 2009, 18:14 Seria 2
Clujenii joacă pe 300 de euro!

De când au intrat în hora retrogradării, clujenii au prime la fiecare meci, înainte încasarea de bonusuri fiind condiționată de clasarea pe unul din locurile 1-9. Studenții nu se pot lăuda însă ca au golit vistieria clubului.

 

„Alb-negrii” vor evolua în partida de sâmbătă pe o primă ce reprezintă doar 10 la sută din banii promiși adversarilor. Bonusul a fost însă obținut cu forcepsul, după o ședință lungă a Consiliului de Administrație, care, într-un final, și-a dat acceptul ca jucătorii să fie recompensați pentru orice punct câștigat la Târgu Mureș.

 

„Încă nu am stabilit care va fi cuantumul primei, dar nu o va depăși pe cea din partida cu Dacia Mioveni (n.r. 300 de euro)”, a mărturisit directorul general Teodor Pop.

 

Chiar dacă au promisă o sumă infimă în comparație cu adversarii de la FCM, clujenii nu prea au de ce să se plângă. Bonusul promis înaintea acestei partide este un fel de “rara avis” la “U” Cluj în acest retur, întrucât, în conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioară, primele au fost blocate după ce echipa a ajuns în partea a doua a clasamentului, urmând a fi deblocate doar când “U” ar fi revenit pe unul din locurile 1-9.

 

Șefii au intrat însă în panică atunci când alb-negrii au intrat vârtos în hora retrogradării, au devenit mai maleabili și au decis să premieze fiecare punct câștigat de echipă.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN     
 

30 Apr. 2009, 18:14 Seria 2
Pe aceeași temă