Clauză de fidelitate pentru Dorinel Munteanu

08 Feb. 2009, 13:43 Seria 2
Clauză de fidelitate** pentru Dorinel Munteanu

Dorinel e dispus să revină la „U” doar dacă va primi același contract ca și în tur: 100.000 de euro salariu, prime duble și bonus de performanță. Conducerea de pe Moina dă doar jumătate. Universitatea îi dă târcoale lui Dorinel de aproape o lună. Munteanu nu a respins ideea revenirii, dar nu-i convin pe deplin detaliile contractului. Șefii de la „U” sunt de acord cu revenirea, dar au impus o condiție clară. „Știm că ești persoana potrivită să vină aici. Te implici la toate, am văzut asta în trecut, dar vrem să fim siguri că dacă revii nu ne mai lași la fel ca în tur! Vrem contract clar pe doi ani și jumătate, în care te angajezi că nu pleci de aici, altfel cade orice negociere!”, i-au transmis șefii lui Dorinel. Munteanu nu ar spune nu, dar are și el o pretenție: același contract ca și cel pe care l-a semnat în toamnă: 100.000 de euro pe sezon plus prime duble. Șefii i-au oferit însă doar jumătate! Tratativele au intrat în impas până când se va decide cine sunt cei care vor conduce clubul în retur, imediat după alegerea primarului! În Cluj.

Bun ca agent de marketing!

De ce îl vor atât de tare pe Dorinel? Simplu. Pe vremea lui Munteanu, șefii l-au mobilizat pe „Neamț” să discute chiar cu potențialii sponsori ai echipei! Astfel, Munteanu a avut întâlniri cu agenți economici din Cluj, prin care a obținut promisiuni de finanțare la club. Toate au căzut însă după ce Munteanu a plecat la Steaua!

 

Juristul de la Oncos, noul șef?

 

Noul acționariat va modifica din temelii structura clubului, spun voci apropiate clubului Universitatea. Mutarea șoc ar urma să fie învestirea juristului Oncos, Doru Rotar, în funcția de președinte al clubului. El ar urma să fie ajutat de Ilie Lazăr, ca director sportiv, și Dorinel Munteanu din poziția de manager general.

 

„Neamțul”, cu burta pe carte!

 

Dorinel e acum acasă la Koln și așteaptă structura noului acționariat de la „U” pentru a ști cu cine va negocia revenirea sa. „Momentan, mă documentez, urmăresc meciuri în Bundesliga. Acum (n.r.- ieri) mă duc la Eintracht cu Koln, vreau să-l mai urmăresc pe antrenorul oaspeților, Cristoph Daum. Despre «U», voi vedea ce voi face în viitorul apropiat”, a dezvăluit „Neamțul”.

 

"Eu n-am nicio problemă dacă revine Dorinel. E «fratele meu» și am lucrat foarte bine împreună și nu văd de ce să nu colaborăm și pe viitor" – Gică Mihali, antrenor „U“

"Încă nu vreau să vorbesc nimic concret legat de posibila mea revenire ca antrenor la Universitatea Cluj până nu voi ști exact cine e noul șef la club" – Dorinel Munteanu, fost antrenor „U“

 
articol scris de Cristian Cucolaș

08 Feb. 2009, 13:43 Seria 2
Pe aceeași temă