Ciucă, îngrijorat de soarta Universității: „Nu s-a rezolvat nimic. E o situație delicată”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 16:30 Seria 2
Ciucă, îngrijorat de soarta Universității:**

Începutul lui 2014 stă sub semnul incertitudinii pentru jucătorii Universității Craiova. Adrian Mititelu n-a achitat restanțele. Explicația e una uluitoare: „E război!”.

Căpitanul Științei, Mădălin Ciucă (31 de ani), nu poate părăsi frontul. Ar fi la a treia echipă din acest sezon, după ce a apucat să joace pentru Gaz Metan Mediaș în actuala stagiune înainte de a se transfera în Bănie. Până în vară, pentru Ciucă sunt doar două variante: ori rămâne la Universitatea, ori se întoarce la Mediaș.

„Nu prea cred că lucrurile se vor rezolva”

Liderul echipei lui Nicolo Napoli recunoaște că acceptă cu greu faptul că n-a încasat niciun leu de când a revenit la Craiova, dar spune că e mai degrabă îngrijorat de soarta echipei. „Nu s-a rezolvat nimic. E o situație delicată, e greu pentru toți jucătorii din acest lot. Tot sperăm să primim vești îmbucurătoare, măcar pe 20 ianuarie să fie bine, dar, sincer, nu prea cred că va fi așa. Adrian Mititelu e un om ambițios, vrea să facă multe. Sper să și reușească. Au mai fost probleme la Craiova, cu banii, și înainte, în ultimul an de Liga I. Când a avut, a plătit, n-a rămas dator. Sper să o scoată la capăt și acum”, a spus Mădălin Ciucă.

Îl laudă pe Acka

Ciucă spune că există pericolul ca Universitatea să se dezintegreze. „Sper să nu plece jucători. S-a creat un grup frumos la Universitatea. Greutățile, problemele ne-au apropiat, ne-au făcut mai puternici. Dar e greu să le ceri unor oameni care trăiesc din fotbal să joace pe gratis. Poate pentru mine e mai ușor. Sunt acasă, mi-am dorit să joc toată viața pentru Universitatea Craiova. Sper să îi găsesc pe toți la reunire, să nu se destrame acest grupa. Altfel va fi imposibil în retur. Cu 3-4 plombe ne-am putea bate la promovare. Dacă acest grup se destramă va fi însă imposibil. Sunt fotbaliști buni aici, chiar nu mă așteptam. Acka, de exemplu, poate juca fără probleme în Liga I”, a mai spus stoperul lui Nicolo Napoli.  

Fundașul Craiovei a evaluat situația în clasamentul Ligii a doua și a stabilit candidatele la promovare. „Să știți că va fi cea mai palpitantă luptă pentru Liga I din ultimii ani. E o serie foarte puternică, cu echipe de tradiție, precum ASA și Universitatea. Cine s-ar fi așteptat ca Reșița, de exemplu, să fac o figură atât de bună, sau Vâlcea? În plus, mai e și CS Clona, o echipă cu bani. Sper din toată inima ca munca noastră din 2013, în niște condiții foarte grele, să fi meritat, și să avem șansa să luptăm pentru promovare în retur”, a încheiat Ciucă.

Sursa: Știri de sport

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 16:30 Seria 2
Pe aceeași temă