Chindia vrea să profite de problemele „stegarilor” și să bată din nou sub Tâmpa: „Dacă noi câștigăm la Brașov avem un culoar bun”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 14:09 Seria 2
Chindia vrea să profite de problemele

Optimismul e cuvântul de ordine la Chindia Târgoviște înaintea meciului cu FC Brașov, din etapa a II-a a play-off-ului Ligii a II-a, programat vineri, de la ora 18.00, pe terenul „stegarilor”. Confruntarea a fost prefațată de târgovișteni într-o conferință de presă ținută joi, la care au participat antrenorul principal Nicu Croitoru și doi jucători emblematici ai echipei, Dragoș Pătru și Georgian Honciu.

„E un joc important, la fel ca și celelalte din play-off, dificil, chiar dacă întâlnim un adversar care întâmpină anumite probleme. Sperăm să ne întoarcem cu trei puncte de la Brașov. Chiar dacă teoretic lucrurile ar putea părea mai simple, noi considerăm că adversarul nu va trata superificial jocul și va strânge rândurile pentru meciul cu noi”, a vorbit antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru.

Chindia e neînvinsă în 2016 și ocupă locul 2 în play-off, cu 23 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Gaz Metan Mediaș.

Pătru: „Egalul nu prea ne ajută”

Căpitanul Chindiei, Dragoș Pătru, spune că echipa sa e pregătită să repete istoria meciului din 5 decembrie 2015, 1-0 prin golul lui Cristi Cherchez. „Un meci greu, cu o echipă bună, care o să dea totul în meciul cu noi. Suntem încrezători că o să obținem o nouă victorie. Egalul nu prea ne ajută. Primul joc e cel mai greu. Dacă noi câștigăm la Brașov, avem un culoar bun, cu două meciuri acasă, cu UTA și Mioveni”, a comentat Pătru.

Brașovenii au intenționat să boicoteze antrenamentele de la mijlocul săptămânii, din cauza problemelor financiare, dar târgoviștenii sunt convinși că vor avea în față cea mai bună formație a Steagului: „Am citit cu toții ce s-a scris despre FC Brașov. Ei vor juca fără presiune. Suntem pregătiți să batem. Cred că vor avea în teren cea mai bună formulă pe care o pot alinia”, a spus și Honciu.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: DBSport

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă