CFR Timișoara s-ar putea retrage din campionat!

02 Apr. 2009, 17:43 Seria 2
CFR Timișoara** s-ar putea retrage din campionat!

În cazul unei înfrângeri sâmbătă contra „Sârmei”, ultima clasată din serie, conducătorii bănățenilor iau în considerare și varianta retragerii din campionat.
 

 

„Este o măsură extremă în cel mai rău caz, dar posibilă. Ținând cont de situația financiară și de rezultate. Se caută soluții pentru rezolvare, sper să câștigăm sâmbătă să ieșim din impas”, a declarat pentru www.liga2.ro, antrenorul Florin Bugar.
 

 

Mâine, diriguitorii clubului împreună cu cei de la Regionala CFR Timișoara se vor întâlni într-o ședință pentru a căuta soluții și discuta situația clubului de fotbal fondat în 1933.
 

 

Probleme medicale suplimentare
 

 

Pe lângă Murineanu, accidentat la claviculă în partida cu Jiul. Timișorenii mai au câteva posibile absențe datorate accidentărilor survenite chiar la antrenamente. Sârbul Uros Milosavljevic a recidivat, iar fundașii centrali Yamamoto și juniorul Boabeș acuză la rândul lor ușoare accidentări. Revin în schimb Goșa și Bertea care și-au ispășit etapa de suspendare, primul ar putea apărea titular în centrul defensivei în lipsa altei soluții.
 

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

02 Apr. 2009, 17:43 Seria 2
Pe aceeași temă