CFR Timișoara rămâne în „B”!

10 Aug. 2009, 15:44 Seria 2
CFR Timișoara** rămâne în „B

Retrogradați de pe poziția a 16-a la capătul sezonului trecut, „leoparzii” rămân în Liga a II-a pe locul lui FC Bihor, echipă care va continua cu un nivel mai jos din rațiuni financiare.
 

Deși a terminat mai sus în clasament (pe locul 15), ACU Arad poate fi pedepsită chiar cu retrogradarea în eșalonul al patrulea din cauza scandalului în care a fost implicată Gheorghița Onu. Echipele care profită de pe urma retragerii celor din Oradea, (Liberty urmând să joace și ea cel mai probabil în Liga a IV-a,) sunt astfel CFR Timișoara și FCM Târgoviște!
 

Timișorenii de la CFR se bucură de rămânerea în eșalonul secund, dar clubul feroviar nu are nici el susținere financiară. Conducătorii de la „Gara Mare” însă nu au dezarmat vara aceasta și au pus la cale o strategie bazată pe înregimentarea de jucători tineri, dornici de afirmare și fără pretenții financiare.
 

„CFR e un nume, mă bucur că vom juca tot în Liga a II-a!”, declară antrenorul Florin Bugar.
 

„Am închegat un lot care conține și nouă juniori. Am făcut în așa fel încât pe acești tineri să-i stimuleze condițiile de performanță pe care le putem oferi. Am redus cheltuielile la minimum și sperăm la o viitoare susținere financiară. În cursul zilei de mâine mai discutăm cu foști componenți, vom avea cel puțin 3-4 jucători cu experiență”, spune Bugar despre lotul avut la dispoziție.
 

Timișorenii urmează să întâlnească pe teren propriu Jiul Petroșani în prima etapă, deoarece va evolua în locul celor de la FC Bihor.
 

Rămâi pe www.liga2.ro pentru a afla tot ce se petrece la FRF!

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

10 Aug. 2009, 15:44 Seria 2
Pe aceeași temă