Catanzariti îi răspunde lui Țucudean: „Niciodată nu am vorbit față în față despre club”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 13:57 Seria 2
Catanzariti îi răspunde lui Țucudean:** „Niciodată nu am vorbit față în față despre club

Președintele și administratorul „Bătrânei Doamne” a sosit din Italia duminică dimineața și – teoretic – până mâine trebuie să ia o decizie radicală privind viitorul echipei arădene. Până una alta, Giovanni Catanzariti spune că a aflat cu stupoare de declarațiile patronului de la Atletico cu privire la ofertele făcute pentru cumpărarea clubului „textilist”.

„Nu vreau să intru în polemici cu domnul Țucudean, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum spune dânsul. Din capul locului vreau să spun că noi doi nu am vorbit niciodată față în față despre club. Nu a existat nicio discuție în iarnă, deci nici suma de 1 milion de euro despre care domnul Țucudean susține că am cerut-o pentru 49% din acțiuni. Mai vreau să menționez că întotdeauna am încercat să-l caut eu pe dânsul să-i dau clubul și nu invers. De fiecare dată am primit același răspuns și anume că domnul Țucudean nu e interesat de preluarea UTA-ei. Am și eu martori la tot ceea ce afirm”, a explicat italianul.

Ajungând la prezent, Catanzariti a recunoscut că acum o lună de zile a existat (și) o ofertă nescrisă din partea clubului Atletico. „Cineva, un intermediar (n.a. Ionuț Popa), mi-a propus suma de 50 de mii de euro în schimbul cedării clubului. Nu am zis nu, însă îmi doream să vorbesc direct cu domnul Țucudean. Alexandru Meszar mi-a spus că nu se poate pe motiv că domnul Țucudean nu amestecă prieteniile cu afacerile. Apoi au venit cele două oferte scrise, una de 125 de mii de euro, plus rezolvarea datoriilor la stat, făcută acum două-trei săptămâni și cea de săptămâna trecută, pe care încă nu am ajuns să o văd cu ochii mei. O să încerc să discut din nou cu domnul Țucudean astăzi sau mâine, în funcție și de disponibilitatea sa”, a mai spus Catanzariti.

Acesta spune că încă îl așteaptă pe Adrian Marțian la Arad cu un plan de bătaie bine pus la punct și implicit cu banii necesari deblocării situației din Calea Aurel Vlaicu. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, președintele „alb-roșiilor” lasă să se înțeleagă că ar putea schimba macazul.

Variantele ar fi: cedarea clubului celor de la Atletico, cu mențiunea că un posibil litigiu cu Adrian Marțian pentru acțiuni și creditare va fi rezolvat de avocații lui Marius Țucudean și – în cel mai rău caz – băgarea în insolvență a grupării „textiliste”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă