Bugar: „Mizez pe caracterul jucătorilor”

26 Feb. 2009, 17:56 Seria 2
Bugar: „Mizez pe caracterul jucătorilor

Antrenorul Florin Bugar a evidențiat eforturile conducătorilor pentru începerea campionatului în condiții normale. Acesta a admis că va fi greu să mobilizeze echipa cu jucători sosiți în ultimele săptămâni. Pentru prima etapă împotriva lui FCM Târgoviște, CFR-iștii se confruntă și cu unele probleme medicale, Dorin Rădoi, Uros Milosavljevic și Ionuț Irimia sunt accidentați.

În prima etapă, CFR va juca la Târgoviște, la ce vă așteptați?
Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă destul de masivă, care se luptă pentru fiecare minge. I-am urmărit cât am putut, am mai luat informații despre ei. Avem și jucători noi care nu au făcut parte din lot și sunt mai greu de intregrat. Sunt optimist, sper să fiu așa și după meci. Sunt convins că va fi un meci de luptă, nu va fi spectaculos.

Veți avea în echipă un fundaș central pe care nu l-ați mai văzut!
Da, nu am văzut cum evoluează încă, dar nu avem încotro și vom risca pentru că îl mai avem doar pe juniorul Boabeș care joacă pe acest post.

Ce știți de jucătorul japonez Ryo?
Am luat deocamdată date despre jucătorul japonez. Avem referințe bune despre el și sper să ne ajute.

Pe ce mizați în acest retur de campionat în condițiile în care sunt mulți jucători noi în lot?
Mizez și pe caracterul jucătorilor pe care îi avem, o parte dintre ei mă cunosc și știu ce le cer. În momentele grele trebuie să fim uniți și o vom scoate la capăt. Va fi un retur foarte foarte greu, chiar o mare provocare pentru mine, profesional n-am mai lucrat în astfel de condiții, dar mă bazez pe valoare jucătorilor și pe tactica ce vreau să o impun.

În turul campionatului CFR-ul a pierdut multe puncte acasă. Se va schimba acest aspect în retur?

Nu prea am avut noroc în tur acasă, dar am adus puncte de afară. Vom aduce și în retur puncte din deplasare, dar sunt convins că acum în retur vom câștiga mai multe pe teren propriu.
 

Articol scris de Cornel Biholari

26 Feb. 2009, 17:56 Seria 2
Pe aceeași temă