Bucurescu: „Și acest sezon va fi o provocare”

03 Jul. 2009, 16:08 Seria 2
Bucurescu:** „Și acest sezon va fi o provocare

Deși n-a semnat contractul, antrenorul din Capitală a condus ieri primul antrenament din al doilea său mandat la malul Dunării. La finele ediției 2007-2008, nou – promovata FC Drobeta se poziționa pe locul cinci, însă Marian Bucurescu n-a mai pregătit echipa și în campionatul următor. Ulterior, acesta a ajuns în Liga I, la CS Otopeni, pe care a pregătit-o între etapele VII-XVI. Reîntors la Dr. Tr. Severin după o pauză de un an, Bucurescu și-a definitivat câteva dintre strategiile cu care va aborda noul sezon.
 

 

Ce sperați de la al doilea mandat la FC Drobeta?

În primul rând, mă interesează să introduc jucătorii tineri din cadrul lotului. Mă interesează foarte mult și aspectul jocului. Doresc să facem o echipă competitivă, care să se bată pentru fiecare punct. N-o să fie simplu.

 

Ce obiectiv va avea echipa pentru noul sezon?

Momentan nu pot vorbi despre obiective îndrăznețe, fiindcă nici n-am discutat în amănunt cu patronii acest subiect. Sunt mai multe de pus la punct, în special unele probleme legate de susținere.

 

Ați semnat contractul?

Încă nu. Urmează să semnez și contractul. Probabil zilele următoare.
 

 

Cunoașteți lotul….
În afară de vreo doi jucători, am găsit aceeași echipă pe care am format-o eu. Am crezut mult în puștii de la vremea respectivă. Așteptam totuși ca ei să crească mult mai repede și să se intereseze deja de ei echipele de prima liga. Acum, vom începe o nouă muncă.

 

De ce ați acceptat reveniți la FC Drobetaă?

M-am simțit foarte bine la Severin, chiar dacă au mai existat și unele discuții. Am venit la echipă în vara în care a promovat în liga a II-a. Practic a fost a provocare pentru mine. Acum am revenit, fiindcă a fost și munca mea. Pe lângă oamenii din conducere care au fost lângă mine, am revenit și pentru jucători. Unii dintre ei chiar au pus bazele acestei echipe.
 

 

Cum va fi noul sezon?

Și acest sezon va fi o provocare, dar va fi și mai greu, fiindcă vor retrograda șase echipe.
Mai multe nu pot să spun acum despre ce vom face la Drobeta. 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

03 Jul. 2009, 16:08 Seria 2
Pe aceeași temă