Brujan vrea ca Unirea să-i reducă la tăcere pe fanii giuleșteni: „Vom da totul să câștigăm”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 17:00 Seria 2
Brujan vrea ca Unirea să-i reducă la tăcere pe fanii giuleșteni:**

Cel mai experimentat jucător din lotul Unirii, mijlocașul Sergiu Brujan, speră ca prin jocul prestat de echipa brașoveană să-i reducă la tăcere pe fanii giuleșteni.

„Vom da totul să câștigăm meciul cu Rapid. Nu va fi ușor, pentru că Rapidul este totuși Rapid, iar spiritul acestei echipe rămâne mereu viu. Ca jucător am întâlnit de multe ori Rapidul, însă doar odată am reușit să câștig contra lor, în perioada în care jucam la Foresta Fălticeni. Pe mine mă motivează jocurile care se desfășoară într-o atmosferă fierbinte, iar prin prestația noastră vrem să-i reducem la tăcere pe fanii giuleșteni”, a spus Brujan.

Balint: „Lotul Rapidului nu ne este superior”

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint, spune că echipa este pregătită pentru meciul cu Rapid. „Imediat după meciul cu Farul am început pregătirea jocului cu Rapid. Va fi un meci extrem de dificil, pentru că Rapidul rămâne un brand în fotbalul românesc. Totuși, eu le-am spus jucătorilor că pe teren nu joacă istoria sau palmaresul unui club, iar lotul actual al Rapidului, nu este cu nimic superior față de ce avem noi. Cu siguranță Rapidul va avea viață grea la Tărlungeni. Putem să jucăm de la egal la egal cu orice echipă din această serie. Cu siguranță, atmosfera la acest joc va fi una extraordinară și îi simt pe băieți montați să facă un meci mare. Chiar le-am spus jucătorilor mei că pentru astfel de partide au devenit fotbaliști. Suntem pregătiți să facem un joc bun și să câștigăm. Pancu rămâne un jucător important pentru Rapid. Este un lider al echipei, iar cu el în teren jucătorii se motivează altfel”, a spus Balint, care nu va putea consta în acest meci pe serviciile lui Toderașcu suspendat, iar Vlăsceanu și Liviu Nicolae sunt incerți.

Doar 150 de fani giuleșeni vor intra pe stadion

Legat de organizarea partidei, brașovenii spun că au luat toate măsurile, împreună cu forțele de ordine, ca meciul să se dispute în deplină siguranță. „Am fost informați că vor veni mulți suporteri rapidiști, cu mașini personale, microbuze închiriate dar și cu trenul. Rapidiștii trebuie să știe însă că trenul nu circulă la Tărlungeni. Noi le putem acorda 150 de bilete, iar dacă vor veni mai mulți vor rămâne în afara stadionului”, a spus Szakal.

Capacitatea stadionului din Tărlungeni este de 1000 de locuri, iar interesul pentru acest meci este uriaș. Oficialii echipei au anunțat că la acest meci biletele vor costa 5 lei.

În premieră vor fi transmiși la TV

Meciul dintre Unirea Tărlungeni și Rapid București, din etapa a 3-a a ligii secunde va fi televizat. Este pentru prima oară în istoria clubului brașovean când un meci al echipei din Tărlungeni va fi transmis în direct de o teleziune națională.

Oficialii Unirii Tărlungeni au ajuns la un acord cu reprezentanții DigiSport, televiziune care va transmite în direct partida cu Rapid (miercuri, ora 16.30). „Pentru noi este foarte important ca meciul cu Rapid să fie televizat. Este o premieră pentru această echipă, dar și pentru comuna Tărlungeni”, a declarat Szakal Andras, președintele executiv al clubului brașovean.

Articol scris de Adi MARICA

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă