Boșneag a transpirat pe Șega, utiștii vânează un atacant al Modenei

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 16:41 Seria 2
Boșneag a transpirat pe Șega,** utiștii vânează un atacant al Modenei

Chiar dacă nu a semnat încă cu „alb-roșii” și, din câte se pare, nici nu o va face prea curând, Adrian Falub a reușit să-l convingă pe Ionuț Boșneag (ex. Dacia Mioveni, FC Argeș și U. Cluj) să se alăture lotului „textilist”. Portarul de 32 de ani a făcut câteva ture de teren la „Șega”, dar nu a apărat niciun minut în amicalul UTA-ei cu FC Caransebeș, urmând să debuteze eventual sâmbătă dimineața, în meciul de la Chișineu Criș. Aceeași discuție este valabilă și pentru Florin Lazea, întors acasă de la Rapid și pe care Atletico Arad e dispus să-l împrumute din nou în Calea Aurel Vlaicu.

Până la finalul săptămânii, la Arad ar trebui să ajungă și Patrice Feussi, fundașul de bandă camerunez care a apărat culorile echipei „textiliste” până în vara anului trecut. În stand-by se află un alt fost utist, Florin Hidișan, cu mențiunea ca tehnicul mijlocaș să nu aibă pretenții exagerate.

În vizor se află un atacant al Modenei, grupare de Serie B din Italia. Deocamdată, Marțian nu și-a dat acordul pentru sosirea peninsularului și asta pentru că îl consideră cam scump la 2500 de euro pe lună.

Până una alta, Falub a trebuit să se mulțumească cu fundașul central Iovan, mijlocașul Vărgaru și atacantul albanez Elvis, care nu au convins deloc în amicalul cu FC Caransebeș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă