Bona crede că o poate încurca pe ACS Poli: „Nu trebuie să ne temem de forța lor”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 15:19 Seria 2
Bona crede că o poate încurca pe ACS Poli:**

Antrenorul Unirii Tărlungeni, Dan Bona, le cere jucătorilor săi să evolueze fără teamă în meciul cu liderul din Seria 2 a Ligii 2, ACS Poli Timișoara.

Bănățenii lui Dan Alexa vin la Tărlungeni din postura de lideri, după o serie incredibilă de șase victorii consecutive, fără gol primit! Cu toate acestea, jucătorii și oficialii echipei brașovene își pun mari speranțe că pot stopa seria victoriilor echipei pregătite de cel poreclit „Chirurgul” din perioada în care acesta activa ca jucător la Dinamo și Poli Timișoara. „Vom face totul să obținem un rezultat bun cu cei de la Timișoara. Va fi un meci greu contra unei echipe care are o serie de șase victorii consecutive, dar noi nu trebuie să ne temem de forța lor, ci să jucăm cu curaj și multă încredere”, spune Bona, pentru Monitorul Expres, care va sta în tribună și la acest meci din cauza suspendării dictate de Comisia de Disciplină a FRF.

Interesant este faptul că și la acest meci niciunul dintre antrenori nu va sta pe bancă, ambii fiind suspendați. În runda trecută, la Slatina, Bona și Oprescu și-au condus echipele din tribună, la fel urmând a se întâmpla și la Tărlungeni, însă în locul tehnicianului Dan Oprescu va fi acum Dan Alexa.

Dâlbea: „Vrem și putem obține victoria, dacă vom juca cu încredere”

Și Răzvan Dâlbea, unul dintre liderii echipei brașovene, spune că Timișoara poate capota la Tărlungeni. „Este un meci important pentru ambele echipe. Vrem și putem obține victoria, dacă vom juca cu încredere. Jucăm acasă și trebuie să ne impunem jocul indiferent că jucăm cu Timișoara sau cu altă echipă”, spune Dâlbea pentru Monitorul Expres.

În acest meci, Bona nu va putea conta pe serviciile atacantului Robert Elek, suspendat în urma cartonașului roșu încasat în meciul din runda trecută cu FC Olt. Timișorenii nu se vor putea baza pe doi jucători importanți, Cristi Bărbuț și Gabriel Cânu, ambii accidentați.

Partida Unirea Tărlungeni – ACS Poli Timișoara se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, și contează pentru etapa a 13-a a Ligii 2

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 15:19 Seria 2
Pe aceeași temă