Bon: „Trebuie să câștigăm. Am intra din nou în calculele pentru play-off”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 13:45 Seria 2
Bon:**

Parcursul oscilant din 2014, datorat instabilității financiare, a făcut ca FC Universitatea Craiova să piardă „teren” în privința accederii în play-off, ocupând doar locul opt în clasamentul Ligii a II-a, seria 2, cu 23 de puncte, fiind la o distanță de două puncte de poziția a șasea, care asigură prezența în lupta pentru promovarea în Liga I.

Astăzi, de la ora 15.00, gruparea alb-albastră va susține un adevărat test de „maturitate”, urmând să întâlnească, în deplasare, pe Gloria Bistrița, o altă pretendentă la primul eșalon, care, de asemenea, nu a avut un retur de campionat reușit și ocupă locul șapte, cu 25 de puncte.

Tehnicianul alb-albaștrilor, Dragoș Bon, a afirmat ieri, după ce a făcut „retușurile” la Reghin, că echipa sa ar face bine să câștige ca să intre din nou în „cărțile” promovării. „Ne așteaptă un joc foarte greu, cu o echipă matură, experimentată, dar eu zic că avem forța și trebuie să câștigăm acest meci. Cele trei puncte ar însemna enorm pentru noi, pe lângă moralul bun, am intra din nou în calculele pentru play-off, am reveni la normalitate. Nu știu dacă este decisiv în privința accederii în play-off acest joc, dar cu siguranță că va cântări enorm. Pentru noi, acum fiecare meci este ca o finală și trebuie să obținem cât mai multe puncte până la final, pentru că lupta este foarte strânsă. Nu voi putea conta în acest joc pe Bălașa și Ripoli – suspendați și pe Stoianof și Țabără, ambii accidentați”, a declarat Dragoș Bon.

Ciucă: „Gloria este a doua mea echipă de suflet”

Căpitanul grupării FC Universitatea Craiova, Mădălin Ciucă, a afirmat că pentru el acest duel cu Gloria Bistrița este special. „Va fi greu să câștigăm la Bistrița, dar se poate și noi vom încerca asta. Ne-am pregătit bine în ultimul timp, ne-am pus la punct și noi cu pregătirea fizică și cu fotbalul, ca să zic așa, și suntem optimiști. Pentru mine este, într-adevăr, un joc special atunci când întâlnesc pe Gloria. Am jucat între 2008 și 2010, la Bistrița, și pot spune că m-am simțit foarte bine acolo, am cunoscut niște oameni minunați și le mulțumesc că au fost alături de mine atunci. Sincer să fiu, aș putea spune că Gloria este a doua mea echipă de suflet, după Craiova. Țin și acum legătura cu câțiva dintre colegii de atunci, cu Albuț, Mărginean și Dan Matei, vorbim foarte des și mă bucur că am rămas prieteni apropiați. M-am simțit bine la Bistrița, dar mâine (astăzi – n.r.) vreau să câștig cu Craiova și să ne revenim, să reintrăm în calculele pentru play-off”, a afirmat Mădălin Ciucă.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 13:45 Seria 2
Pe aceeași temă