Bogoșel a fost audiat la DNA Oradea

25 Jun. 2009, 16:44 Seria 2
Bogoșel** a fost audiat la DNA Oradea

Antrenorul principal de la CS Universitatea Vasile Goldiș și-a întrerupt vacanța de la Marea Neagră și a dat o fugă până în celălalt colț al țării, la Oradea, pentru a fi audiat de procurorii DNA în „cazul valiza din Aradul Nou”.

 

Costel Bogoșel s-a prezentat în fața procurorilor și spune că a scăpat ieftin, părăsind sediul DNA după numai 30 de minute. „Au fost multe întrebări la care trebuia să răspund. Toate se refereau la legătura mea cu Sorin Cigan și se învârteau în jurul banilor de care s-a tot vorbit. Le-am spus că nu am nici o legătură cu Cigan și nici nu am văzut bani la stadion care să fie direcționați la fotbaliștii de la Oradea”, a recunoscut Bogoșel.

 

Antrenorul arădean nu a fost întrebat de procurori despre propunerea lui Cigan din trecut de a o „săpa” pe președinta Geta Onu. După ce a încheiat cu răspunsurile la întrebări, tehnicianul a profitat că se află la Oradea și și-a continuat concediul la Băile Felix, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare să revină în Arad pentru demararea pregătirilor.
 

 

Articol scris de Daniel Berar

25 Jun. 2009, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă