Bogdan Aldea: „Urziceni va rămâne în sufletul meu”

20 Feb. 2009, 20:16 Seria 2
Bogdan Aldea:** „Urziceni va rămâne în sufletul meu

Revenit din cantonamentul din Antalya fără gol marcat, atacantul Bogdan Aldea întâlnește mâine echipa cu care și-a reziliat contractul înainte de a ajunge la FC Drobeta.

Cum a fost cantonamentul cu FC Drobeta?
A fost un stagiu benefic, chiar dacă n-am marcat încă pentru FC Drobeta. Sper să mă fi menținut pentru campionat și să înscriu cât mai mult în retur. Personal, sunt mulțumit că am scăpat de acest cantonament fără să mă accidentez.

 

Vei întâlni Unirea în ultimul amical. Cum va fi reîntâlnirea cu foștii colegi?
Unirea Urziceni va rămâne în sufletul meu, iar acest amical va fi unul deosebit pentru mine.


Ai 84 de prezențe în prima divizie. De ce ai ales FC Drobeta?

În primul rând, am venit aici la propunerea fostului meu patron de la Urziceni. Mi s-au spus lucruri frumoase despre Drobeta, după care am discutat cu oficialii de la Severin și mi s-a părut totul în regulă.

 

Care a fost factorul determinant în alegerea făcută?
La Severin se dorește promovarea, iar eu aveam nevoie de o echipă bună la care să joc, pentru că vin după o perioadă mai grea, în care am fost și accidentat.

Vei mai rămâne la Severin din vară?
E prematur să mă pronunț. Eu am semnat pe șase luni, timp în care vreau să joc cât mai bine. Dacă lucrurile vor decurge favorabil, la vară, împreună cu oficialii clubului, voi lua o decizie în privința prelungirii contractului.

 

Poate fi Aldea jucătorul decisiv în obținerea promovării?
Contează ca echipa să joace bine, pentru că toți din lot muncim pentru același obiectiv. Pentru mine nu ar fi o premieră, fiindcă mai am o promovare în prima divizie, cu Petrolul Ploiești, dar sper să mai reușesc una și cu FC Drobeta.

 

 
Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

20 Feb. 2009, 20:16 Seria 2
Pe aceeași temă