Bălău și Gavrilescu, incerți pentru meciul cu Fortuna

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 14:11 Seria 2
Bălău și Gavrilescu,** incerți pentru meciul cu Fortuna

După eliminarea rușinoasă de la Jucu, 5-6 după penalty-uri, jucătorii echipei Olimpia Satu Mare sunt conștienți că doar cu o victorie la Poiana Câmpina mai pot șterge din amărăciunea startului dezamăgitor de sezon. În caz contrar, conducătorii formației din nord-vestul României iau în calcul sancțiuni drastice.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Olimpia joacă pe terenul unei alte nou-promovate, Fortuna, după ce în prima etapă a pierdut la limită, scor 0-1, la Caransebeș. Pentru acest joc, antrenorul Cosmin Bodea a convocat 22 de jucători. Dintre aceștia, Bălău și Gavrilescu sunt incerți pentru meciul din etapa a III-a, din cauza unor accidentări suferite, însă au făcut deplasarea. Singurul care a rămas la Satu Mare este Lucaci.

„Venim să luăm punct sau puncte. Am început prost campionatul și trebuie să ne trezim. Știu că întâlnim o echipă bine așezată și organizată pe care am și văzut-o la lucru în meciul de la Oradea. Cine greșește mai puțin sâmbătă va câștiga. Va fi un meci disputat la finele căruia cel mai bun să învingă!”, a declarat Bodea, citat de sportcampina.blogspot.ro, care s-a aflat în tribună la Oradea la meciul din etapa trecută dintre FC Bihor și Fortuna.

Lotul Olimpiei pentru meciul cu Fortuna: Anca, Șuta, Fila – Iuhas, Bălău, Burlacu, Heil, Fl. Mureșan, Feier, Svarczkopf, Ioniță, Boștină, Bic, Faur, Onicaș, Gavrilescu, Apostu, Laso, Bura, Micaș, Bujor și Villand.

Delegația sătmăreană a pornit la drum spre localitatea prahoveană de joi dimineață.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 14:11 Seria 2
Pe aceeași temă