Babuțan, în cărți la UTA: „Un club cu o așa tradiție atrage, suporterii lui merită o echipă în Liga I”

13 Jun. 2012, 17:14 Seria 2
Babuțan, în cărți la UTA:**

Chiar dacă nu a primit niciun răspuns de la Giovanni Catanzariti despre strategia pentru sezonul următor, Adrian Falub lucrează la completarea staffului. Pe lângă „secundul” Marius Suller, care va reveni la Arad dacă e cazul, antrenorul ce a terminat pe locul 4 la cârma „Bătrânei Doamne” își dorește și un director general, team manager sau director sportiv, în funcție și de ceea ce spune și președintele clubului.

În acest sens, Falub s-a întâlnit chiar marți cu Aurelian Babuțan, cu care a mai lucrat cu succes la FCM Târgu Mureș, în sezonul în care echipa transilvăneană a promovat în Liga 1. Fost impresar, Babuțan a mai activat la FC Brașov, Concordia Chiajna și pentru câteva zile și la Steaua, acolo unde a dorit să-l urmeze pe Laurențiu Reghecampf. „Nu m-a dat nimeni afară, doar că mă simțeam în plus la Steaua. Nu sunt genul care să stau la un club doar pentru salar, ci îmi doresc să fac treabă, să las ceva cu adevărat important după mine. La Târgu Mureș am promovat după mulți ani echipa în primul eșalon și cât am fost lăsat să-mi văd de treabă echipa nu a avut probleme cu retrogradarea. Chiajna a văzut toată lumea ce retur a avut, cu Reghe am lucrat excelent, dar nu puteam rămâne cu el de decor la Steaua. Acum, trebuie să mă gândesc bine ce voi face, fiindcă îmi doresc să optez pentru un club ce vrea performanță și unde voi putea lucra pe termen lung”, a recunoscut Babuțan.

Dacă ar fi să ia în calcul doar tradiția UTA-ei și suporterii ei, Aurelian Babuțan spune că ar veni pe loc la Arad, dar: „Așa cum mi-a zis și Adi Falub mai sunt câteva lucruri de pus la punct la UTA. Am cules deja destule informații despre ceea ce înseamnă clubul la ora actuală, însă nu avut alte discuții. Nici cu președintele clubului, pe care îl cunsoc doar din vedere de pe vremea când am întâlnit UTA cu Târgu Mureșul și nici primarul orașului, așa cum am văzut că s-a scris undeva. Un club cu o așa tradiție atrage, suporterii lui merită o echipă în Liga 1, dar pentru asta avem nevoie de seriozitate, stabilitate și liniște”.

Dacă Babuțan va fi angajat până la urmă în Calea Aurel Vlaicu, cel mai probabil Roland Nagy va pleca de la club. După înlocuirea de pe banca tehnică, fostul fundaș a ocupat funcția de director sportiv, atribuțiile sale urmând să-i revină noului oficial.

Sursa: Sport Arad

13 Jun. 2012, 17:14 Seria 2
Pe aceeași temă