Băbuțan are FCM-ul ca prima opțiune, dar pune o condiție: „Nu aș rămâne dacă nu se ia o decizie în privința noului antrenor până mâine, cel târziu”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 18:37 Seria 2
Băbuțan are FCM-ul ca prima opțiune, dar pune o condiție:**

După interviul acordat zilele trecute, directorul general al celor de la FCM Târgu Mureș, Aurelian Băbuțan, a fost contestat de unii, acuzat de alții, care au afirmat că acesta este deja plecat de la echipa mureșeană. Contactat de Liga2.ro, oficialul echipei mureșene a declarat că decizia în privința rămânerii sale la Târgu Mureș nu a fost încă luată.

„Dacă sunt așa ziși prieteni, cu ghilimele de rigoare, înseamnă că am contat, că mi-am pus amprenta în urma activității mele. Este adevărat, am avut discuții la Timișoara și am oferte de la alte echipe, unele chiar de Liga I, dar pentru mine prima opțiune rămâne Târgu-Mureș-ul. Să fie clar pentru toți, fără pretenții financiare, nu așa cum susțin unii”, a declarat acesta.

În legătură cu numirea antrenorului, Băbuțan a completat că rămânerea sa la FCM este condiționată de numirea în cel mai scurt timp a noului antrenor și dacă se dorește într-adevăr promovarea. „Este adevărat că nu aș rămâne dacă nu se ia o decizie în privința noului antrenor până mâine, cel târziu. Conducerea este cea care decide, tot ea este cea care trebuie să se exprime clar dacă se dorește într-adevăr promovarea. Eu am preferință pentru un anume antrenor, dar nu-i pot dezvălui încă numele, i-aș face acestuia doar rău.”, a completat directorul mureșenilor.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 18:37 Seria 2
Pe aceeași temă