„Avem un final de sezon infernal! „

17 May. 2009, 19:52 Seria 2

Codruț Ciobanu, fundașul echipei FC Internațional Curtea de Argeș, consideră că toate partidele rămase de disputat în seria a II-a sunt extrem de importante pe acest final de campionat. Elevii lui Ștefan Stoica vor primi sâmbătă vizita celor de la FCM Târgoviște, pentru meciul din etapa cu numărul 31. Ciobanu a evoluat pentru echipa din Târgoviște în primele două eșaloane, între anii 1996-1999, însă deplânge situația de acum, având

 

Într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei, fundașul în vârstă de 34 de ani a comentat următoarele:

 

Cum vezi confruntarea cu FCM Târgoviște de sâmbătă?

Nu prea îmi convine meciul ăsta, mai ales că echipa din Târgoviște e 99% retrogradată. Mă voi bucura mai mult ca sigur că voi promova cu Internațional Curtea de Argeș, dar voi fi supărat că va retrograda echipa mea de suflet, unde am jucat și eu fotbal, în primele două eșaloane.



Cum ți se par meciurile din ultimele etape ?

Dacă până acum am depins și de rezultatele celorlalte contracandidate, acum nu va mai fi la fel. Orice dispută va fi dificilă, mai ales că avem o echipă tânără. Cu cât ne apropiem de finalul sezonului, cu atât emoțiile vor fi mai mari, mai ales că trebuie să câștigăm aproape toate partidele. Va conta în mod cert factorul fizic, psihic, dar totul va depinde numai de noi, presiunea din acest motiv fiind și mai mare.



Ce părere ai de presiunea exercitată de contracandidate?

E treaba lor, fiecare să spună ce vrea. Nu cred că trebuie să răspundem la provocările lor. Eu și colegii mei trebuie să ne facem treaba, nu suntem interesați de ceea ce spun adversarii noștri. Avem un obiectiv de îndeplinit, restul nu ne interesează. De altfel e elocvent faptul că avem un bilanț bun în compania echipelor fruntașe, probabil și din acest motiv a apărut frustrarea lor.


Mulțumit de atmosfera de la echipă?

Eu am venit la echipă din perioada în care evolua în liga a treia, mai sunt puțini jucători care au rămas de atunci. Ce pot să spun? Sunt încântat că evoluez aici, dacă nu se întâmpla acest lucru, nu rămâneam. De altfel, bănuiesc că și patronul și conducerea tehnică au fost mulțumiți…
 

17 May. 2009, 19:52 Seria 2
Pe aceeași temă