„Avem cea mai bună echipă din serie”

26 Mar. 2009, 12:14 Seria 2

Cu 6 goluri în 14 meciuri jucate în acest sezon pentru CSM Rm. Vâlcea, slovenul Jaka Stromajer este unul dintre jucătorii de bază ai trupei antrenată de Alin Artimon.

 

“Nu regret că am venit la CSM, unde mă simt extraordinar, așa cum niciodată nu m-am simțit la Tg.Jiu. Am venit la Vâlcea și după 6-7 meciuri, m-am integrat și arăt pe teren ceea ce pot, sunt la capacitate maximă”, a spune Stromajer.

 

După ce a ratat din cauza unei accidentări ușoare meciul din etapa trecută, cu Mureșul Deva,  atacantul este refăcut și va reveni pe teren sâmbătă, în deplasarea de la Câmpia Turzii.

 

“Cred că avem cea mai bună echipă din serie, iar clubul are ambiția de  a promova. Dacă lucrurile merg la fel în continuare, vom promova fără mari probleme, chiar dacă mai sunt în serie câteva echipe bune. De când sunt eu aici, echipa  a câștigat totul pe teren propriu și evoluăm bine și în deplasări, de unde aducem puncte. În acest sezon, CSM joacă un fotbal de calitate și are cea mai bună ocazie de a promova, sunt convins că ne vom realiza acest obiectiv”, a mai afirmat slovenul împrumutat în Zăvoi de către Pandurii Tg.Jiu.

articol scris de Adi Georgescu

 

26 Mar. 2009, 12:14 Seria 2
Pe aceeași temă