Autocar de la Iancu, „rebranduit” pentru ACS Poli

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 16:53 Seria 2
Autocar de la Iancu,**

Pe lângă jucători, staff și o bază solidă la „Dan Păltinișanu”, ACS Poli a mai rămas cu ceva de la vechea administrație, e vorba de vechiul autocar alb-violet. Acesta a fost achiziționat de la fosta societate și ușor restilizat pentru noua echipă.

ACS Poli are autocar, nu e cel mai modern dar e unul mai mult decât superior diviziei secunde românești. Noua echipă nu beneficiază de autocarul Neoplan Starliner achiziționat în 2007, ci de vechiul mijloc al lui Poli, folosit apoi mai mult de Poli II. Dacă autocarul mai nou era prea scump pentru bugetul actualului club, modelul mai vechi (2005) a fost achiziționat de la societatea lui Marian Iancu la reducere, la prețul pieței.

Autocarul a suferit deja ușoare modificări pentru o asociere mai aproape de realitate cu actuala formație. Astfel, în față tronează acum stema lui ACS Poli, una la rândul ei ușor restilizată după ce a primit mai multe critici din partea fanilor. Interesant e că pe lateral-spate acesta e inscripționat simplu cu „Poli Timișoara”, alb pe violet, culori încă neaccesibile în mod oficial. A rămas de asemenea scris și sloganul găsit potrivit la un moment dat de mai marele alb-violeților: „Poli Patria Noastră”, cât și plăcuța de înmatriculare.

De notat că înaintea finalei de Cupă cu Rapid din 2007 vechiul autocar a suferit un accident destul de grav în centrul orașului, când a intrat în coliziune cu un tramvai, accident în urma căruia a stat luni bune în service. A urmat la scurt timp achiziționarea modernului „Neoplan” de 500 de mii de euro. De un model asemănător se bucură… Damila Măciuca.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

 

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 16:53 Seria 2
Pe aceeași temă