Au învins, dar n-au convins

08 Aug. 2009, 16:33 Seria 2

Ultimul meci de verificare al șimleuanilor a fost programat cu exact o săptămână înainte de ora de start a Ligii a II-a.

Tehnicianul Șimleului, Dacian Nastai, a aliniat unsprezecele standard, din care a lipsit doar Dan Văscan, accidentat.

Startul partidei a fost favorabil gazdelor, care au reușit deschiderea scorului prin Schwarzkopf Istvan, cu 10 minute înainte de pauză, mijlocașul Silvaniei finalizând printr-un lob de efect o pasă primită de la Petcuț.

După revenirea de la vestiare, tehnicianul Ioan Tătăran a trimis o nouă formulă de joc și, surprinzător, oaspeții au fost mult mai îndrăzneți, punând de câteva ori în pericol poarta apărată de Gabor.

Golul a apărut, însă, la poarta cealaltă, cu largul concurs al arbitrului Robert Goie. La o fază de atac a Silvaniei, Cotuț a fost cel care a faultat, dar ‘‘centralul’‘ a acordat lovitură liberă pentru șimleuani.

Brazilianul Edvan și-a așezat bine mingea și a marcat pentru 2 – 0, printr-o lovitură superbă, la vinclu, de la peste 20 de metri! Spre final, elevii lui Tătăran au redus din handicap, prin Mărginean, care a transformat o lovitură de pedeapsă.

FC Silvania: Gabor – Muntean, R. Crișan, D. Mureșan, M. Varga – G. Petcuț, Schwarzkopf (82 Lupo), Edvan (min. 74 Villand), Brata (min. 62 Puți) – I. Dănilă (min. 86 S. Crișan), Cotuț (min. 60 Sulea). Antrenor principal: Dacian Nastai.

Rezultatele Silvaniei din amicale:

Silvania – Unirea Valea lui Mihai (Liga a IV-a)     8 – 1
Silvania – Luceafărul Oradea (Liga a III-a)     2-1
Seso Iarai – Silvania        1-0
Silvania – Seso Iara 2-1

 

Articol scris de Ciprian Petran

Foto: www.sportulsalajean.ro

08 Aug. 2009, 16:33 Seria 2
Pe aceeași temă