Au doar 4 jucători peste 25 de ani!

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 16:42 Seria 2
Au doar 4 jucători peste 25 de ani!

Din cei 27 de jucători din lotul Mioveniului, doar patru au peste 25 de ani. Este vorba despre Marius Pasăre, 32 de ani, Mihai Olteanu, 33 de ani, Bogdan Stoica, 32 de ani, și Cosmin Năstăsie, 30 de ani. În rest, jucătorii galben-verzi au vârste între 17 și 24 de ani, ma­joritatea fiind până în 20 de ani.

„În momentul acesta, ti­nerii au șansa de a arăta ce pot, să vedem dacă într-a­de­văr sunt fotbaliști ce ne tre­buie sau nu. Ă‚sta era și o­biec­tivul echipei, să facem o for­mație tânără, care să crească în valoare într-un an – doi și apoi să promoveze”, a spus Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director.

Miulescu și-a reziliat contractul

Fundașul central al galben-verzilor Marian Miulescu și-a reziliat în această vară contractul cu CS Mio­veni, conducerea clubului lăsîndu-l liber. „Miulescu și-a exprimat dorința de a pleca. Probabil că a văzut că nu era în planurile antrenorilor și nu are loc în echipă în acest sezon. Contractul a fost încheiat de co­mun acord, fără alte pretenții din partea noastră sau a lui”, a declarat președintele Dumitru Olteanu.

Miu­lescu nu a făcut parte nici sezonul trecut din lotul primei echipe, fiind la un moment dat exilat la for­ma­ția a doua.

Cei de la FC Argeș au semnat

Cei patru fotbaliști aduși în a­ceas­­tă vară de la FC Argeș au semnat deja contracte pe câte trei ani cu gruparea galben-ver­de. Este vor­ba despre portarul Flavius Croi­to­ru, fundașul Ci­prian Negoiță, mij­locașul Alexan­dru Răuță și ata­cantul Alin Popa. Cei patru sunt de altfel jucători cunoscuți antre­no­ru­lui Iordan Eftimie, care le-a fost pro­fesor acum câteva sezoa­ne în Trivale și nu au mai avut nevoie de nicio confirmare.

Cu 27 de fotbaliști la Sinaia

Antrenorul Iordan Eftimie a deplasat la Sinaia 27 de jucători, lotul fiind următorul:
Portari: Octavian Popescu, Bogdan Preda, Silviu Ciucă, Flavius Croitoru
Fundași: Mihai Cotigă, Marius Pasăre, Mihai Olteanu, Bogdan Stoica, George Zaharia, Alexandru Dumitrache, Ciprian Stan, Ciprian Negoiță, Leonard Iordache, Bărăscu
Mijlocași: Victor Mazilu, Marius Galan, Robert Boboc, Cosmin Popescu, Alexandru Răuță, Ionuț Biceanu, Cosmin Năstăsie, Andrei Panait, Adrian Iamandi
Atacanți: Marcu Marcu, Denis Dobra, Ovidiu Stan, Alin Popa

12 zile la Motel Național

Galben-verzii se află de la în­ceputul acestei săptămâni la Si­naia, acolo unde efectuează până pe 9 august un stagiu de pregătire centralizată de 12 zile. Delegația Mioveniului este ca­zată la Motel Național, locul obișnuit de cantonament al e­chi­pei în ultimii ani, aici având toate condițiile de pregătire.

Du­pă venirea de la munte, galben-verzii se vor pregăti în conti­nu­a­re pe plan local, la Mioveni și la Ștefănești, însă va disputa mult mai multe meciuri de verificare.

Patru amicale programate

Argeșenii au disputat până a­cum două partide de verificare, ambele la Mioveni: 8-2 cu Viito­rul Ștefănești și 2-2 cu Atletic Bra­du. Jocurile de pregătire au fost luate la câteva zile după ve­ni­rea din vacanță, și în ele an­tre­norii au testat numai jucătorii noi-veniți. Mâine, galben-verzii au programat un nou meci la Predeal, cu Unirea Slobozia, iar sâmbătă, încă unul la Fieni, cu formația din loca­litate. Apoi, după întoar­cerea de la Sinaia, echipa argeșeană va mai juca pe 14 august, cu Buftea, pe 17 august cu Slatina, pe 21 august cu CSU Craiova și pe 24 au­gust cu CSM Rm. Vâlcea, da­te­le de disputare a acestor jocuri urmând a fi stabilite ulterior.

Pe 5 august, se face țintarul

La începutul săptămânii viitoare, formațiile înscrise în Liga a II-a își vor afla și programul meciu­rilor din acest sezon. Țintarul campionatului va fi stabilit pe 5 august, la FRF, până atunci, fe­de­ralii urmând a afla și ce e­chi­pe vor lua startul, în funcție de solicitările de înscriere și de do­va­da susținerii financiare pentru campionatul ce ur­mează să în­ceapă. Chiar și așa, până în sep­tembrie, când e programată prima etapă, mai pot apărea schimbări, dacă vreuna dintre echipe se va retrage.

Mai vor un vârf și un mijlocaș

În mare, lotul echipei este sta­bi­lit, însă, până la începerea cam­pionatului, la Mioveni mai pot a­părea și alți jucători. Astfel, con­form președintelui Olteanu, ca lotul să fie complet, antre­no­rul Iordan Eftimie ar mai avea ne­vo­ie de un atacant și de un mij­locaș la creație, ambii cu ex­pe­riență, aceștia urmând a da o al­tă siguranță tinerilor care sunt a­nul acesta majoritari la galben-verzi.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 16:42 Seria 2
Pe aceeași temă