Atacând public jucătorii, Marțian a încălcat deja pactul nescris cu Falub

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 13:36 Seria 2
Atacând public jucătorii,** Marțian a încălcat deja pactul nescris cu Falub

Una dintre condițiile puse de Adrian Falub înainte de a accepta din nou postul de antrenor al „Bătrânei Doamne” a fost legată de atitudinea publică a lui Adrian Marțian vis-à-vis de jucători. Fostul fundaș nu poate uita că una dintre cauzele ratării promovării în stagiunea trecută e legată și de atacurile în presă la adresa lui Gligor, Mărginean, Voiculeț, Laso, Matei, Neagu sau Ene. Iar istoria pare să se repete.

A fost suficient ca UTA să facă un prim meci modest și să piardă la Satu Mare, pentru ca Marțian să lovească în niște fotbaliști pe care oricum i-a lăsat fără bani de Sărbătorile de Iarnă și cărora le-a oferit condiții normale de pregătire vreo lună de zile înainte de disputa de sâmbăta trecută. Printre altele, dejeanul a spus că jucătorii s-au făcut de râs, nu merită nimic și că vor să ducă UTA în Liga a 3-a.

Părerile pseudo-patronului nu sunt în totalitate greșite, însă, conform pactului verbal cu Adrian Falub, ele trebuiau să rămână în „familie”, eventual între pereții vestiarului. Rămâne de văzut care va fi reacția antrenorului, care se vede deja pus în postura să gestioneze o situație ce nu-I convine și care, oarecum, îi îngreunează munca.

Un alt aspect pe care utiștii doresc să-l clarifice este acela al informațiilor scurse către presă. În loc să fie deranjați de situația în sine, aceea de a ține pe loc autocarul echipei mai bine de o jumătate de oră pe marginea drumului pentru ca Marțian să ajungă cu niște bani pe care-i putea da bine mersi la Satu Mare, măreții „oficiali” din Calea Aurel Vlaicu se chinuie să afle cum de au aflat ziariștii de bătaia de joc a dejeanului. Le dorim multă baftă, dar nu ar fi rău dacă fiecare și-ar face treaba pentru care – vorba vine – sunt plătiți.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 13:36 Seria 2
Pe aceeași temă