„Așteptările erau mari, nu avem nicio scuză”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2012, 13:09 Seria 2

Mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Norbert Polgar, crede că atitudinea, dăruirea, spiritul de sacrificiu le-au lipsit în această primă parte de sezon. Jucătorul de 23 de ani speră ca în retur abordarea să fie cu totul alta, pentru a apărea rezultatele.

După un tur de sezon încheiat dezamăgitor, jucătorii grupării FC Olt Slatina caută, în retur, reabilitarea în clasament. Mijlocașul Norbert Polgar crede că statutul de echipă neînvinsă în amicale coroborat cu începutul de sezon bun au adus o relaxare care a făcut ca multe dintre jocuri să fie tratate cu superficialitate.

„Așteptările erau mari, nu avem nicio scuză. Nu pierdusem niciun meci în amicale, am început bine campionatul, după care am tratat cu lejeritate anumite jocuri, după aceea a venit o serie de meciuri în care nu am marcat, poate a intervenit și un blocaj psihologic. Trebuie să ne adunăm, să facem o pregătire bună, să ne dăruim mai mult pentru a apărea rezultate. Trebuie să demonstrăm tuturor că avem valoare de a termina în primele cinci. Este realizabil, nu este o diferență mare de puncte”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar.

„A fost un tur fără realizări”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar, s-a confruntat cu probleme medicale, ratând patru etape. Jucătorul arădean a evoluat puțin, având în jur de 400 de minute bifate în această primă parte a actualei stagiuni.

„Nici în plan personal lucrurile nu au stat bine, în primul rând pentru că am fost accidentat, am stat o lună, realizări nu prea am avut, sper ca în retur să fie mult mai bine”, a mai precizat mijlocașul Norbert Polgar.

FC Olt Slatina va începe returul mai târziu decât celelalte echipe, primul meci fiind programat abia în a treia etapă, pe terenul celor de la FC Maramureș Universitar Baia Mare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 10 Dec. 2012, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă