Artimon, suspendat pentru nouă etape!

22 May. 2009, 15:30 Seria 2
Artimon, suspendat pentru nouă etape!

Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon a primit o sancțiune drastică, 9 jocuri suspendare plus  4.280 lei amendă, tehnicianul fiind acuzat de bruscarea arbitrului de rezervă și injurii aduse întregii brigăzi de arbitri a partidei cu UTA, din urmă cu două săptămâni(scor 0-3). Astfel, artimon va sta doar în tribună la meciul de sâmbătă, de la Mioveni.

 

 „Principalul” din Zăvoi și-a ispășit deja o etapă la partida din runda trecută, cu CFR Timișoara, el fiind nevoit să mai stea în tribună încă opt etape, urmând să rateze astfel și startul sezonului următor.


„O să discut că oficialii clubului și apoi voi stabili dacă voi depune contestație la această decizie. Eu nu cunosc foarte bine regulamentele, mă voi consulta cu cei care le știu mai bine”,  a explicat „principalul” CSM-ului.

 

Decizia  Comisiei de Disciplină pare a fi o răzbunare, după ce, în urmă cu o lună,  clubul vâlcean a contestat hotărârea aceleiași comisii de a-l suspenda cu o singură etapă pe atacantul de la Internațional, S.Kone, deși acesta fusese eliminat direct cu cartonașul roșu. Deși au plătit taxa pentru a contesta dreptul de joc al lui Kone, vâlcenii nu au primit nici până azi un răspuns oficial de la Comisia de Disciplină.

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

22 May. 2009, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă