Artimon a redevenit gugulan: „Să redobândim spiritul pe care această echipă l-a avut”

Artimon a redevenit gugulan:**

După demisia prezentată luni la prânz de Sorin Bălu, în cursul aceleiași după-amiezi, lotul lui FC Caransebeș efectuase deja un prim antrenament cu noul tehnician, Alin Artimon, care a revenit, de fapt, pe banca gugulană, pe care a părăsit-o în data de 15 februarie.

Contactat telefonic, Artimon nu a vrut să comenteze starea de lucruri pe care a găsit-o la echipă, preferând să vorbească despre planurile de viitor. „Ne propunem să jucăm cât mai bine posibil, să ne redobândim spiritul pe care această echipă l-a avut, astfel încât să mulțumim și finanțatorul și spectatorii care vin în număr mare la jocuri. Noi, staff-ul, ne propunem ca oamenii care vin să ne urmărească jocurile să constate o creștere de la meci la meci, ceea ce să le confirme faptul că mergem în direcția corectă. În ceea ce îi privește pe jucători, eu ceea ce am avut de spus le-am comunicat azi (luni, 27 octombrie, la primul antrenament – n.r.) și sper că au înțeles și îmi vor confirma asta prin evoluții, nu neapărat prin rezultate, în prima fază. Primordial, la Caransebeș e grupul, cine se integrează rămâne, cine nu, e liber să plece”, a spus Artimon.

„Am urmărit pe DVD toate meciurile Caransebeșului”

Referitor la lot, Artimon a declarat că îi cunoaște foarte bine pe Goșa, Suru, Săulescu, Artean, Poiană și Negoescu, jucători cu care a lucrat în perioada în care a mai antrenat echipa gugulană, în returul campionatului trecut, când evoluau în Liga a 3-a, dar îi știe și pe ceilalți, deoarece a mai jucat împotriva celor mai mulți dintre ei. „Duminică am urmărit pe DVD toate meciurile Caransebeșului, voi lua legătura și cu preparatorul fizic, dar cred că am o imagine oarecum corectă asupra momentului”, a mai spus Alin Artimon.

Noul antrenor va face echipă pe banca tehnică a Caransebeșului cu secundul Alin Paleacu, cel care, câteva etape, în primăvara lui 2013, s-a aflat și la timona formației gugulane.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă