Apostu scoate biciul!

17 Apr. 2009, 12:06 Seria 2
Apostu** scoate biciul!

Apostu și-a pus subalternii să ia la „puricat” contractele de la „U”. „Să dăm sancțiuni mai mari la jucători” cere primarul, supărat pe rezultatele echipei.

 

Edilii locali sunt nemulțumiți de performanțele echipei și vor mai multe sancțiuni. „Primăria vrea să vadă care este situația și a făcut un control de fond. Au fost semnalate aspecte care trebuie schimbate în ceea ce privește contractele jucătorilor și posibilitatea de a fi penalizați financiar”, a explicat ieri președintele Remus Câmpeanu, după ce pragul clubului a fost trecut de consilierii Comisiei Buget Finanțe din Primărie.

 

Oficialii clujeni au ridicat însă din umeri și au dat vina pe regulamentele FRF, care nu permit penalizarea jucătorilor cu mai mult de 10 la sută, o singură dată pe sezon. „Am făcut o cerere la federație pentru a putea avea mai multe variante de sancționare a jucătorilor. Mesajul autorităților locale este clar de a fi mai duri cu jucătorii”, a afirmat Câmpeanu.


Au dat însă salariile în avans

 

Cu toate acestea, jucătorii au și motive de bucurie înainte de Paști. Pentru prima oară în ultimul sezon, salariile au fost achitate în avans. „Pentru ca ei să aibă liniște, am decis să le virăm banii care trebuiau să-i primească în 15 sau 20. Chiar dacă nu sumele integrale”, a mai spus Câmpeanu. Șefii de la „U” vor să ambiționeze echipa înainte de meciul de la Timișoara cu CFR, mai ales că „studenții” merg în Banat cu lotul ciuntit de accidentări și suspendări. Bundea, Budean, Cordoș au probleme medicale, Borza, Văscan, Soporan și Buș sunt suspendați, în timp ce Șuteu e incert.

2.000 RON  și 2 etape de suspendare a fost amenda încasată de  Borza de la Comisia de Disciplină după ce a văzut „roșu” cu Vâlcea
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

 

17 Apr. 2009, 12:06 Seria 2
Pe aceeași temă