ALRO Slatina s-a desființat! Jucătorii au fost declarați liberi de contract

09 Jul. 2012, 12:59 Seria 2
ALRO Slatina s-a desființat!** Jucătorii au fost declarați liberi de contract

Până în sezonul trecut echipă-fanion a județului, Alro Slatina s-a desființat. Într-o întâlnire ce a avut loc astăzi la baza „Metalurgistul”, președintele Jane Nițulescu i-a anunțat pe jucători că începând cu data de 1 iulie formația nu mai există.

Fotbaliștii au devenit astfel liberi de contract și își pot căuta alte angajamente. Din lotul aluminiștilor a fost întocmită o listă de jucători care pot purta negocieri cu conducerea celor de la FC Olt. Aceștia sunt Savu, Mecea, Vișa, Grosu, Precup, Quist, Anghelina, Ene, Crăciun, Jianu și Corcoveanu, fotbaliști tineri și cu contracte nu foarte mari. Jucători cu experiență și înțelegeri de zeci de mii de euro, precum Stancu, Vigariu, Boroiban, Săceanu, Pasăre sau Sergiu Popescu își pot căuta alte formații.

„Ni s-a comunicat că începând cu 1 iulie 2012, Alro nu va mai exista. De asemenea, ni s-a comunicat o listă cu 11 jucători cu care noua conducere, noul club, ar vrea să continue. Eu nu sunt pe listă. Acum așteptăm, e prea devreme, vedem ce se va întâmpla mai departe. O să sunăm și noi, sau poate o să fim sunați de alte echipe, n-avem de unde să știm ce se întâmplă”, a spus fundașul Marius Pasăre.

„Mă aflu printre jucătorii cu care au zis dumnealor că vor să continue, acum vom vedea. Ne vom întâlni deseară și vedem ce se întâmplă în viitor. Nu mai am contract, echipa Alro Slatina nu mai există, sunt jucător liber de contract. Cu noul proiect, vom vedea, am înțeles că oamenii au planuri mari, acum rezultatele vor vorbi”, a declarat mijlocașul Gabriel Precup.

„Probabil că o să-mi caut altă echipă și vedem ce găsim, o să analizez ce soluții am. Nu mă gândeam la acest deznodămând, au fost doi ani frumoși, însă asta e soarta, ce să mai facem. Mi-am dorit să rămân, însă dacă asta a fost decizia conducerii, echipa s-a desființat, asta e viața. Mai aveam contract un an de zile, dar asta a fost, nu mai contează”, a punctat jucătorul de bandă stângă Eduard Stoica.

„O să am o discuție cu cei de la FC Olt și văd zilele următoare ce voi face. Chiar am rămas surprins, nu ne-am gândit niciunul dintre noi la decizia asta. Nu știu, e decizia lor, nu sunt eu în măsură să o comentez”, a spus atacantul Cătălin Crăciun.

După ce Alro a ratat promovarea în Liga I, autoritățile locale și județene au luat decizia de a nu mai susține financiar echipa de fotbal. Parteneriatul cu investitorii formației FC Olt a fost soluția găsită pentru ca banii să vină din mediul privat.

Sursa: Olt TV

09 Jul. 2012, 12:59 Seria 2
Pe aceeași temă