Alro joacă pentru salvarea aparențelor și pentru FC Olt

11 May. 2012, 11:03 Seria 2
Alro joacă pentru salvarea aparențelor** și pentru FC Olt

După egalul de pe terenul formației FC Argeș, Alro Slatina va primi vizita echipei Juventus București, o echipă angrenată în bătălia pentru salvarea de la retrogradare.

Duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai” se întâlnesc două echipe cu obiective diferite. În timp ce aluminiștii și-au propus, la începutul sezonului, să facă saltul în primul eșalon fotbalistic românesc, ceea ce s-a dovedit a fi o himeră, Juventus vrea să se mențină în Liga a II-a. Ambele echipe sunt la un pas să-și rateze obiectivele.

În timp ce elevii lui Sorin Cârțu sunt obligați să-și câștige meciul de pe teren propriu pentru a mai salva aparențele unui sezon ratat, bucureștenii vin la Slatina cu sabia lui Damocles deasupra capului, un eșec la malul Oltului echivalând cu retrogradarea. O victorie a echipei Alro Slatina ar da o mână de ajutor și celeilalte divizionare B din județ – FC Olt, pentru continuarea în eșalonul al II-lea.

Antrenorul de la Alro Slatina, George Biță, a declarat că nu se confruntă cu probleme de lot. „Nu avem probleme de lot, toată lumea este aptă de joc, nu avem nici suspendați, nici accidentați”, a spus Biță.

Crețu vrea mai multă încredere

Atacantul de la Alro, Andrei Crețu, nu a început niciodată în acest an un joc oficial din postura de titular. Jucătorul aluminist speră să i se dea mai multă încredere pe finalul acestui sezon.

„În fiecare meci în care intru, intru cu gândul de a da gol și de a-mi face treaba pe postul pe care joc, faptul că am marcat patru goluri nu este un lucru concludent și anume ar trebui să joc titular, poate ar trebui să mi se dea mai multă încredere, dar eu nu dezarmez și o să-mi fac treaba de fiecare dată când o să fiu folosit”, a spus Crețu.

Sursa: Gazeta Nouă

11 May. 2012, 11:03 Seria 2
Pe aceeași temă