ALRO are buget

28 Jan. 2012, 14:17 Seria 2
ALRO** are buget

2,4 milioane de lei. Aceasta este suma alocată de Consiliul Județean pentru anul 2012 în domeniul sportului. Echipa de Liga a II-a Alro Slatina primește fondurile necesare încercării de a ajunge pe scena primului eșalon.

Promovarea este obiectivul pe care aluminiștii îl țintesc încă de la începutul actualei ediții de campionat. În condițiile în care în acest sezon formația locală păstrează doar șanse teoretice de a se clasa pe unul dintre primele locuri ale seriei, speranțele conducerii clubului de a reuși accederea în Liga I sunt legate de stagiunea 2012 – 2013. În ședința desfășurată joi, consilierii județeni au aprobat alocarea sumei de 24 de miliarde lei vechi echipei de fotbal.

Un raport al Curții de Conturi arată că în anul 2010 Consiliul Județean a alocat Clubului Sportiv Aluminiu Alro Slatina suma de 2,73 milioane de lei fără respectarea prevederilor legale.

În aceste zile, oficialii grupării de eșalon secund continuă campania de achiziții a iernii. Jucător ce a evoluat pentru FC Argeș, Robert Boboacă va ajunge în lotul aflat sub comanda lui Daniel Mogoșanu. Fotbalistul de 21 de ani va reprezenta o variantă pentru linia de mijloc a aluminiștilor.

sursa: Olt TV

28 Jan. 2012, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă