Alin Artimon: „Ieșiți de pe teren!”

Adrian MUJEA 09 Mar. 2009, 16:44 Seria 2
Alin Artimon:** „Ieșiți de pe teren!

Aflat în cârje după ruptura de menisc suferită la finele meciului de la Turda, antrenorul echipei din Zăvoi a găsit din nou cheia succesului. După 2-1 cu FC Bihor, tehnicianul și-a păstrat șirul victoriilor pe linie de pe teren propriu de când a preluat CSM-ul. Artimon a fost eliminat în minutul 58 al disputei cu FC Bihor, când a intrat în cârje pe teren pentru a protesta împotriva cartonașului roșu primit de Gârlă. Pe finalul partidei, inspirația lui Artimon a fost decisivă, tehnicianul hotărând din gura tunelului de acces spre vestiare să facă o schimbare ofensivă. Nou-intrat pe teren, Daniel Orac a marcat golul victoriei CSM-ului în minutul 78. „Am intrat premeditat pe teren și am cerut echipei să iasă de pe teren, pentru a-mi motiva jucătorii și a muta presiunea de pe ei pe arbitri. Cred că am reușit, chiar dacă acum voi sta câteva etape în tribună”, a spus Alin Artimon.

Antrenorul CSM-ului și-a lăudat jucătorii, care au reușit să câștige, deși erau în inferioritate numerică. „Îmi felicit jucătorii pentru felul în care s-au grupat și s-au apărat, chiar dacă nu au făcut un meci deosebit, ci doar unul de uzură. În prima repriză, nu am jucat nimic din ceea ce putem cu adevărat. Este important că am obținut trei puncte și echipa a dat dovadă de forță mintală, revenind de la 0-1 la 2-1”, a mai spus Artimon.

"Este important că am obținut trei puncte și echipa a dat dovadă de forță mintală, revenind de la 0-1 la 2-1" – Alin Artimon, antrenor CSM Rm. Vâlcea

36 de minute a jucat Vâlcea în inferioritate numerică în meciul disputat sâmbătă contra lui FC Bihor

 

Adrian MUJEA 09 Mar. 2009, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă