Acuză arbitrajul

21 Apr. 2009, 12:00 Seria 2
Acuză arbitrajul

CSM Rm. Vâlcea și Internațional Curtea de Argeș au remizat sâmbătă, scor 0-0, în cel mai spectaculos meci disputat în ultimii ani pe Stadionul din Zăvoi.
 

 

Vâlcenii reclamă însă anularea unui gol în minutul 45, după ce centralul orădean Laurențiu Danșa a considerat că mingea centrată de Câju din lovitură liberă indirectă nu  a fost atinsă de niciun jucător înainte de a intra în poartă.

 

„Trebuia să acorde lovitură liberă directă pentru că  a fost fault, nu joc periculos, deși Danșa a arătat indirectă. Și în repriza secundă Sergiu Popescu  a fost clar faultat pe linia careului advers, trebuia dat penalty, dar nu s-a dat nimic”, a răbufnit directorul-general al CSM-ului, Florin Verigeanu.
 

 

Căpitanul vâlcenilor, Ciprian Dinu, este însă ferm. „Eu am șters mingea cu capul, am deviat-o atât cât să intre în poartă. Pe reluări la televizor nu se vede foarte clar, pentru că mă aflam chiar între minge și poartă. Am fost foarte mirați când ni s-a anulat golul, prima dată am crezut că a fost ofsaid, apoi arbitrul ne-a spus că a fost indirectă și nu a atins nimeni mingea. Ni s-a anulat un gol valabil, nu este corect, dar mergem înainte și ne luptăm în continuare pentru promovare”, a spus Ciprian Dinu.
 

 

Vâlcenii sunt convinși că numai greșeala arbitrului i-a făcut să piardă primele puncte în Zăvoi de la venirea  antrenorului Alin Artimon la Vâlcea, întrerupând o serie de nouă succese consecutive pe teren propriu.

 

„Am pierdut o șansă mare să ne mărim avansul față de Internațional. Ne-am creat multe ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea în fața porții. Atât am putut azi. Pentru mine, acest egal este ca o înfrângere, îmi asum punctele pierdute. Fanii noștri trebuie să știe un lucru, cu toții ne dorim promovarea”, a afirmat și antrenorul CSM-ului.

 

"Golul CSM-ului a fost valabil. Dacă Danșa  a dat lovitură liberă indirectă, atunci după anularea golului, el trebuie să reia jocul cu lovitură din colțul careului, nu se justifică ceea ce a arătat el apoi" – Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA

 

21 Apr. 2009, 12:00 Seria 2
Pe aceeași temă