ACS Recaș a sărbătorit oficial promovarea, grijile acum încep

13 Jun. 2012, 16:00 Seria 2
ACS Recaș a sărbătorit oficial promovarea,** grijile acum încep

Fotbaliștii și stafful „atleticilor” au intrat oficial în vacanță după cel mai fericit banchet de la finalul sezonului, unul în care au sărbătorit accederea în Liga a II-a. Conducerea intră în schimb în febra pregătirilor noului sezon, lucrurile se pot complica pentru recășeni din primăvară dacă noua administrație locală nu va mai sprijini echipa.

„Verzii” au sărbătorit ieri cum se cuvine sezonul în care s-au clasat pe primul loc în C5 iar dacă jucătorii au liber până la începutul lunii viitoare, nu același lucru se poate spune despre cei care decid în club. Aceștia trebuie să găsească cele mai bune soluții pentru ca echipa să facă față rigorilor eșalonului secund.

„Începe munca, ne vom ocupa de problemele administrative, tehnice, totul, băieții sunt în vacanță, jucătorii și staff-ul, noi conducătorii, la muncă. Avem patru-cinci jucători în vedere, ne trebuie întăriri pentru Liga a II-a, până sâmbătă vom semna cu cei pe care-i vrem”, anunță Ioan Miculaș, președintele recășenilor. În ciuda dorințelor exprimate de jucători în privința unui cantonament în străinătate conducătorul și-a exprimat superstiția: „Eu sunt singurul din club care optez pentru Felix pentru că ne-a purtat noroc”.

Așteaptă susținerea noului primar

AC Recaș a fost susținută serios în ultimii ani de administrația locală, pe lângă Crame și alți sponsori. Vechiul primar, Marinel Pașca, a pierdut însă alegerile în favoarea lui Pavel Teodor iar cei din club speră să fie sprijiniți în același mod de noii edili. „Acum suntem într-o situație puțin mai delicată, noi așteptăm ca noul primar, noua conducere a Primăriei să ne sprijine în continuare”, a adăugat Miculaș. Bugetul clubului a fost asigurat într-o proporție mare de autorități iar fără acești bani echipa ar avea de suferit în primăvară.

Altfel, recășenii vor începe curând lucrările la propria arenă, pentru ca aceasta să îndeplinească standardele impuse la noul nivel de competiție. ACS Recaș a ajuns în numai cinci ani din „județ” în Liga a II-a.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

13 Jun. 2012, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă