A trecut Severin, urmează „U”

31 Mar. 2009, 14:25 Seria 2
A trecut Severin, urmează

“Toate partidele rămase din acest retur se anunță a fi extrem de dificile, dar următoarele 3 runde sunt de foc pentru noi", spuneau înaintea jocului de la Vânju Mare, fotbaliștii, antrenorii și conducătorii Unirii. Spre lauda lor uniriștii au trecut cu bine primul test de maturitate și au scos o remiză albă în disputa cu FC Drobeta Turnu Severin, punctul câștigat pe malul Dunării reinstalându-i pe "alb-negri" pe primul loc în clasamentul adevărului, cu +12.

 

"Când am văzut rezultatele înregistrate de contracandidatele noastre în lupta pentru promovarea în Liga 1 (n.a victorii pe linie pentru FCM Tg. Mureș, Internațional Curtea de Argeș și CSM Rm. Vâlcea) mi-am dat seama că ne va aștepta un meci extraordinar de important la Vânju Mare, o partidă pe care în condițiile date nu aveam voie să o pierdem. Băieții au arătat maturitate, dăruire și au luat un punct mare care ne menține pe pozițiile care asigură promovarea în elita fotbalului românesc. Sunt mândru că cele 42 de puncte adunate de FC Unirea Alba Iulia în acest campionat au fost obținute doar prin sudoarea jucătorilor pregătiți de Aurel Șunda. Nu vreau să atac pe nimeni prin spusele mele, dar doresc să se știe că fotbaliștii noștri au câștigat această «zestre» doar grație jocului prestat, fără vreun altfel de ajutor venit din partea arbitrilor sau a adversarilor" a punctat Marian Sarmeș, președintele Consiliului de Administrație al Unirii.

 

100 de fani ai "șepcilor roșii" vor intra gratuit pe "Cetate"
Conform reciprocității existente între cele două grupări, la partida dintre FC Unirea Alba Iulia și "U" Cluj, programată sâmbătă pe Stadionul "Cetate" (n.a. dacă nu cumva va interveni vreo modificare de ultima oră iar întâlnirea va fi televizată și "mutată" pentru duminică), 100 de suporteri ai clujenilor vor beneficia de acces gratuit pe arena din Cetatea Marii Uniri. "Simpatizanții Universității vor intra în stadion pe poarta dinspre Bazinul Olimpic și vor fi «cazați» în tribuna din stânga oficialei. Sunt sigur că fiecare grup de suporteri își va încuraja doar formația favorită și nu vom avea parte de alte manifestări care nu fac parte din comportamentul unei galerii civilizate", a concluzionat Sarmeș. În altă ordine de idei, Sg. Costea va lipsi de la "duelul" cu fosta sa echipă din cauza cumulului de cartonașe galbene, dar în garnitura "Profesorului" va reveni Fl. Dan care și-a ispășit suspendarea la Vânju Mare.
 

Articol scris de Dan Udrea
 

31 Mar. 2009, 14:25 Seria 2
Pe aceeași temă