20.000 € pentru promovare

19 Aug. 2009, 23:02 Seria 2
20.000 €** pentru promovare

Florian Walter pare a fi mina de aur a lui “U” și promite să-i umple de bani pe jucători dacă reușesc promovarea. Fiecare va lua câte 20.000 de euro, cu 5.000 mai mult decât rivalii de la CFR dacă iau iar Cupa României.

Finanțatorul Universității Cluj, Florian Walter, nu se uită la bani când vine vorba să-și îndeplinească visul: promovarea încă din primul sezon. Prima stabilită zilele trecute pentru promovare îi face invidioși chiar și pe jucătorii echipelor din Liga I. “Le-am spus băieților că vor încasa 20.000 de euro dacă vom promova. Vreau în Liga I, dar nu numai eu am acest vis, ci toți cei de la club ne dorim să promovăm”, a spus ieri Florian Walter, care a anunțat deja un buget de 26 de milioane de euro în următorii patru ani pentru ca formația de pe Someș să ajungă în cupele europene.

Aruncă cu bani și la primele de joc

Pentru succesul de la Gaz Metan CFR Craiova, jucătorii lui Palilla au încasat 25 de milioane de lei vechi. „Atât vor lua pentru fiecare victorie în deplasare din acest sezon”, a mai dezvăluit șeful lui „U”, care se gândește deja la meciul de sâmbătă cu FC Baia Mare (în direct pe ProTV Cluj și sport.ro, de la ora 11:00). “Nu pot trage concluzii despre jocul echipei după numai un meci oficial, este încă devreme. Echipa mai are nevoie de timp pentru a ajunge la potențialul maxim. Totuși, sunt mulțumit că am câștigat la Craiova și nu se pune problema să nu batem acasă pe FC Baia Mare”, a conchis Walter. Pentru o victorie cu FC Baia Mare, elevii lui Palilla vor încasa 15 milioane de lei vechi, prima de victorie pentru partidele de pe teren propriu din acest sezon.

Voi face din Universitatea echipa numărul 1 a orașului
Florian Walter, finanțator “U” Cluj
 

Partida “U” – FC Baia Mare va fi televizată în direct sâmbătă, de la ora 11:00, de ProTV Cluj și Sport. Pe ProTV Cluj se va organiza un studiou înainte de meci.

 

Articol scris de Andra LUPOU

19 Aug. 2009, 23:02 Seria 2
Pe aceeași temă