1.100.000 € datorii

03 Mar. 2009, 08:42 Seria 2
1.100.000 € datorii

Ultimul audit comandat de actualii șefi ai lui „U” a scos la iveală că formația clujeană mai are datorii de aproape 50 de miliarde de lei vechi, din care 32 de miliarde către stat.

 

Principalul obiectiv al echipei clujene până în vară pare să fie achitarea datoriilor. „Mai avem de plătit peste 1,1 milioane de euro, potrivit ultimului audit. Trebuie să achităm cât de repede banii către stat, deoarece acolo suntem penalizați pentru fiecare zi de întârziere. Din ianuarie 2005 s-au strâns datorii de peste 3 milioane de euro, în primele șase luni ale anului trecut fiind acumulate cele mai mari datorii”, a declarat Ioan Mărginean, directorul executiv al echipei clujene, care e nemulțumit că nu a putut să se concentreze până acum pe problemele sportive ale echipei.
 

 

„Dacă nu aveam atâtea probleme cu banii, sigur era mai multă liniște la echipă și terminam campionatul în primele locuri. Dintre cei 27 de jucători care au fost la echipă în returul sezonului trecut, 21 și-au depus memorii pentru a-și primi restanțele salariale. Nu e normal ca noi să ne tot luptăm cu trecutul”, a mai spus Mărginean.

 

„Dați bani sau plecați!“
 

Noul conducător al echipei clujene, Teodor Pop, este pus pe fapte mari. „Vreau ca sezonul viitor să promovăm. Strategia pe termen lung o vom face pe 7 aprilie, când vom avea Adunarea Generală a Acționarilor. Tot atunci vom vedea și care va fi noua organigramă a clubului”, a zis Teodor Pop, noul reprezentant al CL în CA al echipei, care va fi numit în curând și în funcția de președinte.

 

El a ținut să le transmită și un mesaj acționarilor minoritari ai echipei (firmele Impact, Oncos și Fundația Banca Transilvania), care nu au mai pompat bani în club în ultimul timp. „Până când va fi AGA voi discuta cu fiecare acționar și vom vedea ce planuri are legate de echipă. Oricum, este clar, cine va rămâne va trebui să dea bani. Probabil vor fi discuții de principiu și cu alte firme pentru a veni în acționariatul clubului”, a mai declarat Pop.

03 Mar. 2009, 08:42 Seria 2
Pe aceeași temă