Walace da Silva și Stephan Drăghici vor să fie din nou ”nașii” lui Dinamo. Jucătorii Stelei, pregătiți să triumfe în derby: ”Sper să fim învingători” / ”Trebuie să câștigăm”

Răzvan STÎNGĂ 08 Sep. 2022, 14:52 Liga 2
Walace da Silva și Stephan Drăghici vor să fie din nou ”nașii” lui Dinamo. Jucătorii Stelei, pregătiți să triumfe în derby: ”Sper să fim învingători” / ”Trebuie să câștigăm”

Steaua se află în fața celui mai important meci al startului de campionat și, poate, din întreg sezonul de Liga 2. Vineri, de la ora 21:30, va întâlni Dinamo, pe Arena Națională, iar jucătorii lui Daniel Oprița sunt gata să facă un rezultat important și să învingă în derby.

Walace da Silva este unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul Stelei, venind în Ghencea în urmă cu aproximativ doi ani și jumătate. El așteaptă cu nerăbdare partida cu Dinamo, mai ales că în prima divizie ultimul său gol a fost reușit chiar împotriva ”câinilor”.

Walace da Silva și Stephan Drăghici, pregătiți să fie din nou ”nașii” lui Dinamo

În 2018, pe vremea în care juca la Juventus București, brazilianul a marcat golul doi al unei partide pe care echipa sa a câștigat-o cu scorul de 2-1. Fundașul și-ar dori să repete performanța de atunci și să înscrie din nou împotriva ”câinilor”.

Am câștigat meciul cu 2-1 și am dat golul al doilea, din pasa lui Drăghici. El a dat pasă, iar eu am dat gol. A fost o senzație foarte frumoasă.

O să fie o atmosferă foarte frumoasă, o să fie o adrenalină mai mare în timpul jocului și înainte sunt emoții mai mari, dar trebuie să pregătim cum trebuie meciul. E o presiune mult mai mare, având în vedere că jucăm împotriva lui Dinamo, și pentru suporteri, dar și pentru noi. Este un derby și ar fi frumos să ieșim învingători.

Încă din Liga 4 mă gândeam la un astfel de derby. Meciurile astea m-au făcut să vin la Steaua, să am ocazia să joc și împotriva celorlalte echipe mari din România”, a spus Walace da Silva.

Stephan Drăghici, înainte de Dinamo – Steaua: ”E un derby important pentru suporterii noștri, trebuie să câștigăm”

Nu doar Walace da Silva a fost ”nașul” lui Dinamo în respectiva partidă, în victoria lui Juventus București contra formației din ”Ștefan cel Mare”. Și Stephan Drăghici, acum tot la Steaua, a fost și el decisiv, reușind să paseze decisiv la ambele goluri.

Drăghici și-a amintit și el cu plăcere de acea partidă. În plus, a argumentat faptul că o victorie vineri seară este importantă prin prisma faptului că fanii Stelei vor neapărat cele trei puncte, dată fiind rivalitatea dintre cele două cluburi.

A fost primul meci cu Juventus, când i-am bătut cu 2-1 la ei acasă, unde am dat două pase de gol și sper să se întâmple la fel și în meciul acesta.

Acum, am avut un început bun de sezon și sper să o țin tot pe această cale.

Este un derby așteptat de suporterii noștri, chiar dacă suntem în Liga 2. E un derby important pentru suporterii noștri, trebuie să câștigăm”, a punctat Drăghici înaintea jocului din etapa a 6-a a Ligii 2.

Dinamo are 6 puncte, Steaua are 10 puncte, după cinci etape de Liga 2

Derby-ul Dinamo – Steaua, programat în etapa a 6-a a Ligii 2, va avea loc pe Arena Națională. ”Câinii” au reușit să facă rost de banii necesari pentru a putea închiria cel mai mare stadion al României, dar și să plătească acele cheltuieli aferente desfășurării meciului.

Peste 30.000 de euro va plăti Dinamo pentru tot ce înseamnă cheltuieli pentru derby-ul cu Steaua, care se va juca vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

Un start mai bun de sezon are Steaua, care după cinci meciuri a adunat 10 puncte, trei victorii, un egal și un eșec. Dinamo are doar 6 puncte, adunate în urma a două victorii și trei înfrângeri.

Foto: Steaua
Video: Steaua TV

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Sep. 2022, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă