Volosevici negociază preluarea Științei Bacău! CUM COMENTEZI?

15 Feb. 2009, 18:17 Liga 2
Volosevici negociază preluarea Științei Bacău!** CUM COMENTEZI?

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, analizează și negociază zilele acestea preluarea unei echipe care să fie exclusiv a municipalității și care să fie singura echipă care sa joace pe “Ilie Oană“.

 

Suporterii își doresc cumpărarea unei echipe urgent, care să joace pe “Ilie Oană”, care să-și dorească performanța și care să reînvie spiritul Petrolului pierdut odată cu fuziunea cu Astra din anul 2003 și readus de proiectul “Petrolul e al nostru” de către fostele glorii ale Petrolului și de suporteri. Știința Bacău este una dintre cele mai posibile variante, Andrei Volosevici având programată pentru mâine o întrevedere cu Mircea Crainiciuc pentru o nouă serie de negocieri.

 

Singura veste bună pentru suporteri vine deocamdată de la Vivi Rachită, care trebuia sa plece sâmbătă la Loveci pentru a negocia semnarea unui contract cu Litex, însă rugat de către fani la o întâlnire vineri seara, și-a amânat plecarea pentru marți.

 

Cristi Vlad  își dorește să rămână alături de proiect și să ajute o eventuală echipă a ploieștenilor. Chiar dacă pentru mulți speranțele s-au micsorat, suporterii și fostele glorii ale Petrolului sunt alături de primarul Volosevici în găsirea unei soluții atât pentru construcția unui nou stadion pe locația bătrânului “Ilie Oană”, cât și pentru viitorul fotbalului ploieștean.

 

articol scris de Cosmin Manea

 

15 Feb. 2009, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă