Vlaicu și Crețu vor să părăsească Crângul

29 Jul. 2009, 15:54 Liga 2
Vlaicu și Crețu vor să** părăsească Crângul

 

Alți doi jucători sunt pe punctul de a se despărți în această vară de Gloria Buzău. Este vorba despre fundașii Cătălin Vlaicu și Valentin Crețu a căror nouă destinație ar urma să fie Astra Ploiești. Încă finanțator al grupării din Crâng, Costel Bucur intenționează să-i vândă pe cei doi pentru a mai face rost de ceva bani. Pentru Vlaicu prețul fixat de patronul Gloriei se ridică la 100.000 de euro cu 20.000 mai puțin decât a încasat pe Claudiu Ionescu vândut la Timișoara. Așadar, finul poate urma exemplul nașului și astfel formația din Crâng rămâne fără unul dintre oamenii de bază. Ieri după-amiază jucătorul a avut o întrevedere cu Bucur pentru a discuta amănuntele privitoare la eventualul transfer la nou-promovata Astra Ploiești.

 

“Consider că mi-am făcut datoria în cei șase ani de când evoluez la Gloria Buzău și acum am nevoie de schimbare. Chiar simt și eu nevoia să joc la o altă echipă. Mă bucur că voi avea ocazia să evoluez tot în Prima Ligă. Îmi pare rău că las în urmă un public minunat și oamenii de la club care mă cunosc de când am început fotbalul, însă asta este viața. Trebuie să mă gândesc și la cariera mea și am nevoie de această nouă provocare”, ne-a declarat Cătălin Vlaicu.

 

Acesta a mai fost dorit și de Pandurii Tg. Jiu încă din iarnă, însă clubul nu și-a dat acordul. Fundașul Gloriei nu a prins finalul campionatului trecut din cauza unei accidentări. Conform unor surse gruparea ploieșteană ar fi dispusă să ofere 100.000 de euro grupării din Crâng pentru a-i lua la pachet pe Vlaicu și Crețu.

 

Articol scris de Adrian SOARE

29 Jul. 2009, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă