Vlad Mihalcea s-a săturat să fie ignorat și a plecat de la FC Brașov! ”Vedeam că vin jucători și semnează imediat contractele, iar eu eram tot amânat! Te doare când ești tratat așa!”

Adi MARICA 11 Aug. 2022, 16:09 Liga 2
Vlad Mihalcea s-a săturat să fie ignorat și a plecat de la FC Brașov! ”Vedeam că vin jucători și semnează imediat contractele, iar eu eram tot amânat! Te doare când ești tratat așa!”

Deși a făcut toată pregătirea de vară alături de echipă și a fost la câțiva centimetri să semneze un nou contract cu FC Brașov, mijlocașul Vlad Mihalcea (23 de ani) nu va continua cu formația antrenată de Dan Alexa.

Săptămâna trecută, Mihalcea ajunsese la un acord cu șefii clubului pentru a semnat un nou contract, prelungirea, dar cum zilele au trecut și nu a mai primit niciun semn, talentatul fotbalist brașovean, acum câțiva ani o mare speranță a fotbalului românesc, când semna de la o vârstă fragedă și debuta la FCSB, nu a mai suportat incertitunea și a decis să-și facă bagajele!

Vlad Mihalcea a decis să nu mai aștepte contractul și să plece de la FC Brașov: ”Te doare când ești tratat așa”

Miercuri, Vlad Mihalcea a mers la stadionul Tineretului, și-a luat ”la revedere” de la colegi și antrenori și a plecat de la FC Brașov!

”Eu m-am antrenat toată vara, vedeam că vin jucători și semnează imediat contractele, iar eu eram tot amânat! Săptămâna trecută am ajuns la un acord pentru un nou contract, dar zilele au trecut și nu am mai primit niciun semn! L-am sunat eu pe președinte la începutul acestei săptămâni, mi-a spus că este într-o ședință și nu am mai fost sunat înapoi! Te doare când ești tratat așa, mai ales că eu aici am fost crescut și chiar am crezut că FC Brașov este cea mai bună variantă. Am decis că este mai bine să plec, mi-am luat la revedere de la colegi și antrenori. Cu antrenorul Dan Alexa chiar nu am avut niciun fel de probleme, chiar cred că este un antrenor de nota 10. Nu el este de vină pentru faptul că nu am rămas în lot. Le urez baftă și să nu mai treacă prin toate problemele din sezonul trecut, când echipa a ajuns să joace la barajul pentru evitarea retrogradării”, a spus Mihalcea.

Mihalcea spune că va semna în curând cu o altă echipă și vrea un restart

Un talent uriaș al fotbalului brașovean, Mihalcea nu a ”explodat” conform așteptărilor. La 17 ani semna cu FCSB la solicitarea lui Mirel Rădoi, Gigi Becali îi stabilea o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, însă brașoveanul nu a confirmat așteptările și a schimbat mai multe cluburi în ultimii ani.

În vara trecută a ajuns la FC Brașov, iar ”Dudu” făcea o adevărată declarație de iubire pentru FC Brașov înaintea unui meci din campionat cu Steaua. ”Eu am jucat la FCSB, acum vine Steaua… Nu am simţit nimic și nu cred că o să simt vreodată ceva pentru FCSB sau pentru Steaua. Eu am fost cu Brașovul de mic, pentru mine a contat doar FC Brașov, nu FCSB, nu Steaua.”

Ajuns la 23 de ani, Mihalcea spune că va da un restart carierei. ”În ultima vreme am avut discuții cu mai multe cluburi din Liga 2. Voi semna în curând. Vreau să joc, acesta este obiectivul meu imediat, nu partea financiară”, a spus Mihalcea, care în sezonul trecut de Liga 2 a prins 22 de meciuri la FC Brașov, doar 9 ca titular și în toate fiind schimbat, și a marcat 4 goluri.

În cariera sa, Vlad Mihalcea a jucat la seniori pentru FCSB, ACS Poli Timișoara, Academica Clinceni, FC Voluntari, Universitatea Cluj, Aerostar Bacău și FC Brașov.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Adi MARICA 11 Aug. 2022, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă